Czekamy ;)
Czekamy ;)
Impossible is nothing
Żyć szybko, umierać młodo
28.09.2010r będę leciał do Poznania przez m.i. Wrocław.Może zrobimy jakiegoś szybkiego spocika techniczno-zapoznawczego??:)Zresztą Cichy mamy do siebie tel. to będziemy w kontakcie.J.Bravo zakładał do siebie klapę to powinien coś więcej doradzić :D:DZamieszczone przez Cichy
740 e38 NA CZĘŚCI...czas na zmiany :D
Zadzwoń jak pojedziesz przez Leszno, oblukam Ci to jak będę mógł podjechać. Telefon dostaniesz na PW a ja w zamian posłucham sobie Twojego wydechu ;D
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Nie ma problema...dzięki za telefon ;)
U mnie było to samo. Właśnie dziś dostałem dawkę oleju 250 ml zakupioną kilka dni temu od naszego kolegi z forum. Pozbyłem się resztek starego oleju z pompy, nie było go zbyt wiele. Uzupełniłem do pełna nowym i klapa odżyła , śmiga jak nowa :D Oleju zostało jeszcze troszkę na dolewkę. Dzięki waszym poradom zajęło mi to około 15-20 min. Także dziękuję wszystkim za wszelkie rady w tym temacie.Zamieszczone przez HORNETT39
Serdeczne podziękowania dla kolegi od którego nabyłem olej.
Dzięki BOSS :)
Pozdrawiam
Zdradź szczegóły bo ja nie dolewam oleju właśnie ze względu na dojście do pompy a też by się przydało dolać a najlepiej wymienić.Zamieszczone przez Surprizzo
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Wszystko wykonałem tak jak na 4 stronie opisał Jey.Zamieszczone przez coboss
Należy wyjąć akumulator, odkręcić 3 nakrętki i pompę mamy na wierzchu. Dolewamy olej lub go wymieniamy na nowy. I po sprawie.
Słowo się rzekło i we wtorek jadę do Kołobrzegu i oczywiscie przez Poznań.Jak dobrze pamietam to dobra kawę robią tam w Mc Donald's ;)
Jeszcze nie wiem dokładnie o której godz bedę ale napewno odezwę sie.coboss do Ciebie też przedzwonię.
U mnie już po odwiedzinach i oględzinach. Diagnoza postawiona :) miło było obejrzeć tak wyjątkową gablotę :)
Kurde juzsamo nie wiem ...co jeśli to nie zawias i kasa bedzie wyrzucona w błoto ;/ a takich wydatków nie lubie ;(\
Dzieki za spotkanko.