A ten olej co citroeny maja do zawieszenia? LHM? zoelony taki...
A ten olej co citroeny maja do zawieszenia? LHM? zoelony taki...
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Bezi, nie ma co kombinować. Wszystkie powszechnie dostępne oleje są zbyt gęste do tego układu. Fakt, że nawet na ATF klapa się podnosi, nie oznacza, że układ będzie pracował optymalnie.
Bezi, LHM jest mineralny i mocno absorbuje wilgoś z powietrza, o wiele lepsy byłby LDS, czyli następca LHM-u jest to olej syntetyczny i ma dużo lepsze parametry od LHM-u
Nie mniej nadal nie jest tym, czego potrzebujemy. Olej rekomendowany ma dużo niższą temperaturę płynięcia, co przekłada się na pracę w zimie. A że zimy nam się zrobiły mroźniejsze, chyba nie warto ryzykować uszkodzenia.Zamieszczone przez Cychol
Jak cos to ja sie zglaszam na ochotnika zakupu calej banki... :] ostatnio mam z tymi ukladami tyle roboty ze wyglada na to ze sam te 19 czy 20L w ciagu pol roku wysmigam... :DZamieszczone przez coboss
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
Wyczytalem dzis na niemieckich forach ze odpowiednikiem ori oleju do klap jest aeroshell fluid 41.
Ile w tym prawdy niewiem, lecz kolorem jest identyczny jak ori - rozowy.
Z tego co wiem shell produkuje go glownie dla lotnictwa.
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Sebek, to jest ten sam olej, o którym pisałem wcześniej. Jest to też odpowiednik Mobila HFA. Ogólnie nie ma problemu z dostępnością, jest problem z opakowaniem.
Może ten będzie łatwiej zdobyć, bo mobila to ciężko...
ex:
E36 325 TDS AC Schnitzer (160KM, 305Nm)
E38 728iA Shadowline Individual
E53 X5 4,4i Sport Pack
Kurde teraz Ci nie znajdę sprzedawcy ale zadzwoń do Mobil Polska oni Ci podadzą kto może mieć ten olej w autoryzowanej hurtowni lub sami Ci go ściągną.Zamieszczone przez BOSS
W pół roku powinieneś sprzedać bańkę na forum rozlaną na małe butelki :)
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
W sumie to jest 80 działek po 250ml... Mamy aż tyle hydroklap na forum? ;D ;D