Rozumiem, że się zgłaszasz....Zamieszczone przez coboss
Rozumiem, że się zgłaszasz....Zamieszczone przez coboss
A ja się nad tym zaczynam zastanawiać, tylko muszę najpierw sprawdzić czy gdzieś w okolicy taki "olejek" jest dostępny :)Zamieszczone przez sylwekk
ex:
E36 325 TDS AC Schnitzer (160KM, 305Nm)
E38 728iA Shadowline Individual
E53 X5 4,4i Sport Pack
Na spokojnie - jest szansa ,że w przyszłym tygodniu załatwię taki olej :)
W ostateczności... ale wolałbym ludzi którzy na co dzień obcują z AllegroZamieszczone przez sylwekk
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
No coś się dowiedziałem... Mogą mi go dostarczyć, ale okres oczekiwania powala2 miesiące. Może uda się i będzie wcześniej.
ex:
E53 X5 4,4i Sport Pack
Ale mówisz o 20L bańce tak?
Jak już będziesz miał wszystko po rozlewane to daj linka do aukcji :)
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Tak, wiem, brzmi to extrawagancko -- robić furę u lotników. No, ale fury mamy nie pierwsze-lepsze, to i serwis niepospolity.[/quote]
Paradoksalnie wcale nie głupi pomysł... Przejrzałem trochę stron i generalnie ten olej jest niby typowy, ale sprzedawany wyłącznie w dużych (jak na nasze potrzeby) opakowaniach. Spełnia on normę NATO H-515. Produkuje go nawet Orlen. Nie pozostaje nic innego, jak zaatakować Okęcie albo chociaż Bemowo... ;)[/quote]
Mam dostęp do lotniczego oleju hydraulicznego. Sam u siebie ostatnio dolewałem takiego. Zostało mi go jeszcze z 1,5 litra. Ja chcesz to moge Ci dać tyle ile potrzeba na wymiane. Ale niestety tylko odbiór osobisty w Legionowie.
chłopaki tak kombinujecie z tym olejem.. a ja myślę że Boxol wystarczy. ja na nim 3,5 tonowe auta podnosze i jakoś to działa już X lat w moim podnośniku nozycowym..
to tak myśle że i klapę bagażnika podniesie...
ale to tylko taka wolna myśl...
dwa słuszne wybory w życiu to R6 i V12
BLOG MOJE AUTO
MOJE AUTO komentarze- te pozytywne jak i negatywne mile widziane.
Sprawdziłem dwa źródła i nie dadzą rady załatwić tego oleju, więc niestety nic z tego.
ex:
E53 X5 4,4i Sport Pack
Boxol będzie stanowczo za gęsty niestety. Boxolu używam przy wywrotkach ale gdzie takie tłoki porównywać z tym małym czymś przy klapie bagażnika :)Zamieszczone przez dzikigrzyb