Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: [ elektryka] Bardzo szybkie pytanie odnosnie domykania szyb

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik
    Cytat Zamieszczone przez Aru89
    Hmm to juz przy okazji spytam, bo mnie sie automatycznie po kliknieciu podnosi i zamyka tylko szyba od kierowcy i szyberdach.. A inne szyby musze trzymac dlugo.. Wiecie moze o co chodzi?
    Ten typ tak ma. Zmieniono to zdaje się w 1992. Trzeba albo zmienić moduł albo dorobić sobie urządzenie które to załatwi. Widziałem kiedyś że japończycy sprzedawali coś takiego do e32.

I ostatnie pytanie, przy otwieraniu drzwi zeby sie zapalalo samo swiatlo. To chodzi o to ze jak jest lampka ustawiona na pozycje swieci przy otwartych drzwiach, tak?
    Tak. Jak to zrobić żeby się zapalało przy otwieraniu z pilota jest opisane na stronie, do której podałem link wyżej. Chodzi o zasymulowanie poruszenia klamką w drzwiach kierowcy. Kabel od tego też jest w tej wiązce z drzwi oczywiście.

A na koniec taki bonus. Czy ktos wie ktory to bylby kabel przy komforcie, ten siwy i bialy.. ale zeby nie sciagac calego modulu i go rozkrecac.
    bierzesz się za takie zabawy bez schematu? Wszystko jest na schemacie.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    g11 740d xdrive
    podłączę się do tematu z pytaniem czy można jakoś przedłużyć czas oświetlania kabiny po pociągnięciu za klamkę ?

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Polonez Caro
    bierzesz się za takie zabawy bez schematu? Wszystko jest na schemacie.
    Light activation 2 BR/RT/GE
    Detection lock 7 WS/RT/GE
    Detection unlock 16 BL/RT/GE

Chcesz powiedziec ze swiatlo to brazowo/czerwono/zolty?

Ja myslalem ze to sa mozliwe kolory w roznych wersjach auta? Bo u mnie jest naprzyklad w drzwiach bialy i niebieski, a tam sa po / podane jeszcze inne kolory. Czyli wychodzi na to ze te kable sa trzykolorowe?

Zaawansowany Użytkownik

Light activation 2 BR/RT/GE
    Detection lock 7 WS/RT/GE
    Detection unlock 16 BL/RT/GE

Chcesz powiedziec ze swiatlo to brazowo/czerwono/zolty?
    Tak, wynika z tego, że jest to trzykolorowy przewód. Sprawdź jednak w schemacie do swojego rocznika, bo z tego co widziałem gdzieniegdzie kolory były zmieniane w różnych rocznikach.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Polonez Caro
    Witam,

Temat zamkniety, wszystko zrobione, dziekuje za pomoc. Mam maly problem ale to w innych temacie spytam bo tu nikt juz pewnei nie zaglada oprocz nas :)

Uprawnienia umieszczania postów