Witam. Problem rozwiązany. Okazło się ze w jednym ze spryskiwaczy brakuje jednego zaworka ze sprężynką. Kupiłem drugi spryskiwacz i już zbiorniczek od intesywnego mycia już się nie napełnia. Koszt 50 zł za używkę.
Witam. Problem rozwiązany. Okazło się ze w jednym ze spryskiwaczy brakuje jednego zaworka ze sprężynką. Kupiłem drugi spryskiwacz i już zbiorniczek od intesywnego mycia już się nie napełnia. Koszt 50 zł za używkę.
no to ja też już rozwiązałem 2 problemy z 3 został mi tylko ten 3 który Ty właśnie rozwiązałeś napełniania się tego zbiorniczka intensiv musze sprawdzic czy ja mam tego zaworki zwrotne, moje dwa problemy czyli nie pobieranie plynu ze zbiorniczka intensiv został rozwiazany byla kwestia wymiany tej pompki przy zbiorniczku na allegro 16zl :) a drugi problem nie psikal mi spryskiwacz reflektoru lewy musialem przeczyscic przedmychac te dysze jest juz okZamieszczone przez j__a__r__o
pozdrawiam
BMW - Bo Moderator Widzi :D
Wymień cały spryskiwacz tak jak ja zrobiłem. Problem ustał z napełnianiem się zbiorniczka od intesywnego mycia.Zamieszczone przez janek500