;D (prawie) wszystkie busy, autobusy, samochody ciężarowe itd mają oddzielne zbiorniki ale nie zawsze. A nawet jak nie mają to bardzo często takowe są dokładane ze względu na różnice cen ON i OO :P
;D (prawie) wszystkie busy, autobusy, samochody ciężarowe itd mają oddzielne zbiorniki ale nie zawsze. A nawet jak nie mają to bardzo często takowe są dokładane ze względu na różnice cen ON i OO :P
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Ale o co chodzi?Zamieszczone przez coboss
Bo chłopaki nie widzieli oddzielnego zasilania webasto a ja nie widziałem takiego co chodzi na PB ;D
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
I tym pięknym akcentem proponuję skończyć ten niesłychanie ciekawy wywód na temat tankowania webasto by coboss.Zamieszczone przez coboss
;D
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
coboss, ode mnie tylko jedna prośba:
** KLIK **
Już kiedyś o tym wspominałem ale wiedzę, że trzeba od czasu do czasu przypomnieć....
:D :DZamieszczone przez sylwekk
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D OBYWATEL przeprasza
Nawiązując do kwestii dokładania.... :)
Tak się składa, że mam możliwość kupić tanio instalację webasto z rozbiórki. Jest to instalacja do silnika benzynowego. Z tego co udało mi się sprawdzić to do wszystkich benzynowców było takie same (jeśli się mylę - proszę o sprostowanie). Teraz zacząłem myśleć czy jest w ogóle możliwe zamontowanie tego do auta i zakodowanie tego, zeby auto to "widziało" na monitorze no i czy takie dokładane miałoby szanse działać? Silnik to m62b35 bez VANOS-a i jeśli ma to jakieś znaczenie to mam opcję przewietrzania postojowego. Drugie moje pytanie (chyba nawet ważniejsze od pierwszego :) ) to jakiego rzędu kwotę musiałbym wydać na montaż takiej instalacji i operację dokodowania tego do auta?
Pozdrawiam
fm
Witam.Doloncze sie do tematu.czy wie ktos,do jakiej odleglosci maksymalnej mozna wlonczyc webasto z pilota!.i jeszcze jedno czy mozna ustawic webasto na boardcoamputer ?bo nestety monitor mi sie zepsul,pech!
webasto ciagnie ze zbiornika w aucie nie ma oddzielnego i jest zasilane takim paliwem jak auto wiec Pb lub ON a nie OO