to co u mnie, świeca padła. Ja za to myślę o kroku dalej, czyli chciałbym dołożyć pilota :) robił to ktoś? Jakie są koszty takiej zabawy? :)
to co u mnie, świeca padła. Ja za to myślę o kroku dalej, czyli chciałbym dołożyć pilota :) robił to ktoś? Jakie są koszty takiej zabawy? :)
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Cobos możesz rozwinąć to dalej? Świeca od przewietrzania?Zamieszczone przez coboss
X5 4,8 i , poszukiwana E38 750 V12
bitek-bitek 1:0 dla Ciebie ;D oczywiście, że w webasto :D jakoś musi się przecież odpalać bo to jest niezależny piec :)
Po minucie od odpalenia auta włóż rękę pod podłogę na wysokości drzwi kierowcy i sprawdź czy dmuchają spaliny. U mnie dmucha ale zimne powietrze :) w sumie od kiedy mam auto nie działa mi webasto więc nie widziałem działającego ale z tego co opowiadają chłopaki to gdy jest zimno to widać spaliny jak wychodzą z pod auta :)
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Zamieszczone przez coboss
Na pewno można go dokupić:
http://bmwfans.info/parts/catalog/E3...g_remote_ctrl/
Podejrzewam, że później trzeba go zaprogramować i musi hulać!
Tylko cena 1440 pieniędzy, w najnowszym wynalazku (katalogu) naszego kolegi "kri100s"
Ktoś kiedyś mi podpowiedział, że jeżeli Webasto nie hula to na 90% winna jest świeca albo zapowietrzony układ. W autoryzowanym serwisie Webasto za sprawdzenie chcą 300 złotówek, więc trzeba będzie zdemontować nadkole i pooglądać. Musi zadziałać!!!!!
THX ale raczej nie myślę o ori bo te trzycyfrowe ojro mnie zabije :D
Są (gdzieś na pewno) firmy które takie rzeczy dokładają za normalne pieniądze.
no to ja czekam na fotorelacjęZamieszczone przez Anatol
![]()
Czyli skoro z kominów coś leci ale nie są to ciepłe spaliny to znaczy, że webasto działa tylko tyle, że jest zapowietrzone? W sumie nie narzekam na tempo w jakim rozgrzewa się silnik ale ta temperatura spalin mi nie pasuje! W końcu powinny być ciepłe :/