Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: [ elektryka] Nie działa ogrzewanie tynej szyby

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e32 730iA V8
    61.36-1391 397 89 9547 prosze
    Plany: zawias -40/-40 + 18"...

Zaawansowany Użytkownik Awatar BOSS302
    BMW
    E32 - M60B30 '93
    Czy mógłby ktoś zrobić zdjęcie, gdzie dokładnie znajduje się ten przekaźnik? Bo ja go niestety nie znalazłem, mam jakieś zółte, popielate, ale żaden nie ma napisanego na sobie tego numeru, proszę o pomoc, pozdrawiam

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    sprzedam e32
    Cytat Zamieszczone przez BOSS302
    Czy mógłby ktoś zrobić zdjęcie, gdzie dokładnie znajduje się ten przekaźnik? Bo ja go niestety nie znalazłem, mam jakieś zółte, popielate, ale żaden nie ma napisanego na sobie tego numeru, proszę o pomoc, pozdrawiam
    tu masz schemat skrzynki bezpieczników i przekaźników pod kanapą, a chodzi o przekaźnik nr K13

Zaawansowany Użytkownik Awatar BOSS302
    BMW
    E32 - M60B30 '93
    Dzięki wielkie, wógóle okazało się że miałem stopiony bezpiecznik 46 od podgrzewanej szyby, udało mi sie go w częsciach wyciagnąc, i wsadziłem nowy, jutro jeszcze ten przekaźnik wymienie i mam nadzieje że będzie chulać, pozdrawiam

Vip Vip
    BMW
    było e32 m60, teraz pożyczam matiza od żony
    Cytat Zamieszczone przez BOSS302
    miałem stopiony bezpiecznik 46 od podgrzewanej szyby, udało mi sie go w częsciach wyciagnąc, i wsadziłem nowy,
    Ten bezpiecznik to jakiś standard.

Nie wiem dla czego tak jest, ale mi dawniej też z jakiegoś powodu (nie mam pojęcia jakiego i jak to zaradziłem) smażyło go i regularnie co pare miesięcy wymieniałem, tj. smażyło obudowę i puchł, ale nie przepalał się.
    Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...

Uprawnienia umieszczania postów