Mam takie pytanko- bo tak tu troche ucichło, a tu już jutro ;) spot aktualny ? :)
Mam takie pytanko- bo tak tu troche ucichło, a tu już jutro ;) spot aktualny ? :)
1. Olejus
2. Evan
3. Sebek
4. Wojtek
5. Kronos
6. Anatol
7. Greg (50%)
8. Gilu (50%)
9. ADASIO - jak dożyje to będe
10. ELVIS Jak będe na miejscu to podjade (50%)
11. Roberto (jak będę tego dnia w Polsce)
12. AngelAgnes (jak wyżej.. )
13. Joe i Joela White
14. ŁukaszS (50%)
15. BIGger (tak jak ADASIO, jak dozyje to bede)
16. Matey 50%
17. lockbud 50%
18. Disiz (99% jeśli samochód nie zawiedzie to będe)
19. orson (jeżeli nie przesadzę w piątek )
10. Bezi
21. Jey (70%)
Ja też nie dam rady się pojawić. Wyskoczył mi wyjazd nieprzewidziany.
Miłego spotowania.
Pozdrawiam
Podobno aktualne ;D
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Bezi, mam pytanie, czy zbiera sie ekipa z Wrocławia i o której godzinie..? bo my z Roberto wracamy z Niemiec jutro rano - przez Wrocka oczywiscie i jedziemy na spota do Katowic.. jak coś to dajcie znac- dołączymy ;)
ps. Widze na liście również Sebka - przez Zgorzelec tez jedziemy ;)
Tak, ale z tego co czytałem na SB to GTW spotyka się już dzisiaj ;)Zamieszczone przez AngelAgnes
A ja siedzę w Dusseldorfie... ;( Udanego spota życzę wszystkim i z chęcią zobaczę fotorelację ;)
Tak.. już wiem ze dla niektórych spotkanie zaczeło sie wczesniej ;)
Ja juz czekam w Katowicach ! Powaznie !Zamieszczone przez AngelAgnes
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Już wiadomo.. ;) W takim razie - do zobaczenia w Katowicach ;)Zamieszczone przez SEBEK
Yyy... Po zmianie na zimowe opony (profil 55 a nie 60 jak letnich) auto obnizylo mi sie delikatnie i nie zmiescilem sie dzisiaj przodem do kraweznika na parkingu pod moim miejscem pracy ;) Co za tym idzie, zderzak wyszarpałem cofając (spieszylem sie) złamał sie i wypadł ten dolny 'mini-grill', ten pomiedzy halogenami... Nie wiem czy wpadac, skoro auto mam w takim stanie...
ja wpadam e39 takze nie martw sie...z mojego sie beda smaiac a nie z twojego heheh
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."