Wszystkich którzy widzieli kółka od mojego wózka, albo byli świadkiem kradzieży pod markietem, proszeni sa o zgłoszenie. Zaraz wrzuce foto.
;D ;D ;D ;D ;D ;D
Wszystkich którzy widzieli kółka od mojego wózka, albo byli świadkiem kradzieży pod markietem, proszeni sa o zgłoszenie. Zaraz wrzuce foto.
;D ;D ;D ;D ;D ;D
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Ty chyba oszalałeś Qr... Poważnie się zmartwiłem :509:
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D
Dowcipas :P
No tak :d
Bezi sprzedał swoją e65 i teraz się wozi....
wozem drabiniastym :509:
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...
Widziałem,w pięciu targali!!! Chyba są wystawione na allegro to jakoś złapiesz tych zwyrodnialców :522: A na mielicję dzwoniłeś?
Stalówki były czy alu 21"??
Czasami wychodzi lepiej niż planujesz-pomyślał chłop gdy rzucił młotkiem w kota a trafił w teściową
chyba widziałem na e-bay`u, ale na zimówkach. Jakie Twoje były?
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
a ja się zmartwiłam że Ci się coś takiego przydarzyło ...a to kawał :P he he he
Dobrze że fura została :P A nie porysowali chociaż?
Czasami wychodzi lepiej niż planujesz-pomyślał chłop gdy rzucił młotkiem w kota a trafił w teściową
rewelacja ! to się uśmiałem :]
Pewność na każdym kilometrze ...
Ja też myślałem, że na serio mówi.
Na dzień dobry nie spasował mi tekst, że pod marketem ;D
Pierwsza myśl:
"Kur... to oni tacy szybcy i bezczelni są?!?!"
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!