---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Auto pomyślane bardzo dobrze. Dodatki 200tyś zł hmm za to można kupić 4 nie liche e38 :D Fajny bajer ze skrętnymi wszystkimi kołami, nie wiedziałem że coś takiego montują w osobówkach.
:) 7er to nie osobówka ;D
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
A niby co? Ciężarówka? ;)Zamieszczone przez coboss
A 4 koła skrętne to już od dawien dawna stosują. Pamiętam, że w starych Hondach Accord było cos takiego.
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
Kumpel ma nawet w Citroenie VTS ale to nie to samo!A 4 koła skrętne to już od dawien dawna stosują. Pamiętam, że w starych Hondach Accord było cos takiego.
Bawarka ma aktywny system skrętu nie ma to związku z powyższymi autami bo tam to działa mechanicznie. Skrętna belka działa na przeciążenia lekko się wychylając a w bawarce jest to typowo skrętna oś sterowana elektronicznie (zapewne) tak jak w ciężarówkach czy pojazdach specjalnych :)
tutaj ciekawie coś piszą mimo, że to nie BMW ale o to chodzi ;)
http://www.autocentrum.pl/go/338__Re...110008418.html
Wymiata zawsze chciałem coś takiego mieć. Mam nadzieję że kiedyś sobie zaśpiewam Kupiłem czarny ciągnik kupiłem czarny ciągnik. :)
Nie cierpię tego prowadzącego zje... z niego i tyle BMW każde jedno jest piękne seria 7 nieco piękniejsza ale to są gusta a o gustach nie nie dyskutuje :what:
Gaz to śmierć a my nie chcemy uśmiercać naszych aut!!
Bardzo Mądry Wybór
No chyba że mowa o motoryzacji :)Zamieszczone przez young23
Klasa, to klasa! Lecz niestety to nie jest auto dla każdego... ze względu na wysoką cenę. W końcu to auto stworzone z myślą o biznesmenach.
E38 też było stworzone z myślą o biznesmenach :)Zamieszczone przez Kuba_93
Tomek