cieszyć tylko że macie. A mam prośbę może ktoś mi zrobić fotki tego co tam jest itp?
cieszyć tylko że macie. A mam prośbę może ktoś mi zrobić fotki tego co tam jest itp?
Na całość składa się zamek tylnej klapy, moduł sterujący i wiązka, nie ma tam żadnych czarów.
Czarne e32 w benzynie!
Dzięki LoOkas za podrzucenie tematu :564:
Miałby ktoś taki bajer do sprzedania?Zamieszczone przez sz4l0ny
U mnie z kolei klapa zamyka się tak delikatnie, że nie sposób jej nie domknąć. Często znajomi myślą, że jest otwarta bo nie użyli praktycznie żadnej siły do jej zamknięcia :)
Witam czy wie ktoś gdzie znajdę bezpiecznik od domykania klapy.A Może wie ktoś co mogło się stać?
Położyłem klapę i domykanie zaczęło działać ale wpadł pod klapę kawałek lodu i kilkakrotnie usiłował zamkną klapę zanim dobiegłem to przestał już domyka i teraz już nie działa.
:(
A ja wam sie pochwale ze mam taki bajer i mialem to w 735ia chialem to przełozyc do siebie ale nie mam za bardzo czasu
sz4l0ny jaki moduł jest jeszcze do tego potrzebny mam zamek wiazke i penie reszte ale co jeszcze?
wszystko z rozbiurki iA
LoOkas jesli sprawa z przełożeniem tego bedzie wymagala wiecej czasu to moge zastanowić sie nad sprzedaż jesli bys był zainteresowany
jesli chodzi o montaż soflclose prosze zobaczyc ten link
http://www.e32-schrauber.de/bmw/date..._automatik.pdf
Przejrzałem wszystkie pod maską.
Mam tylko pytanie czy wszystkie pod siedzeniem są na wierzchu czy trzeba coś odsłaniać jakieś plastiki