Cytat Zamieszczone przez skalpel
Witam i zapraszam do ciekawych dyskusji.
1. Wyczyścić i założyć jakieś fajniejsze żarówki - ja kupiłem Philips +50% i jestem pod wrażeniem
Rzuciłem na lampy okiem :) i nie bradzo wiem jak zabrać się za ich rozbieranie, czy trzeba zdemontować atrapę? no i zauważyłem, że lampy od świateł drogowych są luźne, tzn można je lekko obracać, czy to znaczy że trzeba dokupić jakieś mocowanie? pewnie tak...

2. Co to w ogóle jest? Pierwszy raz o czymś takim słyszę, ale jeśli by było to tkwi w sterowniku EML albo w ECU silnika. Poddaję pod wątpliwość istnienie tej blokady :)
Poprzedni właściciel mówił o elektronicznym (chipowym) zdławieniu silnika prawdopodobnie chodzi o wpisanie jakiejś oszczędnościowej mapy wtrysku, ale to tylko moje domysły, chyba przejadę się do niego i poproszę o jakieś szczegóły.

3. Moim zdaniem najładniejszy kolor w E32. Serio. Zwróć uwagę, że E32 w jasnych kolorach wygląda od przodu na znacznie szersze - prawdopodobnie dlatego iż jest widoczna listwa pomiędzy zderzakiem a atrapą - w ciemnych kolorach zlewa się z atrapą i auto wydaje się bardziej do E30 podobne.
też mi się ten kolor podoba...