Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 35 z 35

Wątek: [e32] Witalski jestem :-)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW E38 740 1994r
    Witam :)
    Z pewnością z każdym dniem/tygodniem/miesiącem przy wkładzie serca i pracy będzie coraz piękniejsza :D
    Co do blacharki masz rację -lepiej wymienić elementy''z rudym'' na takie bez korozji i je polakierować ;) A jeżeli położysz lakier na całą ,to efekt będzie jeszcze lepszy -co do koloru lakieru -indywidualna sprawa ;)
    Pozdrawiam serdecznie :)

Zaawansowany Użytkownik Awatar Cychol
    BMW
    R 1200 RT
    Cytat Zamieszczone przez skalpel
    Witam i zapraszam do ciekawych dyskusji.
    1. Wyczyścić i założyć jakieś fajniejsze żarówki - ja kupiłem Philips +50% i jestem pod wrażeniem
    Rzuciłem na lampy okiem :) i nie bradzo wiem jak zabrać się za ich rozbieranie, czy trzeba zdemontować atrapę? no i zauważyłem, że lampy od świateł drogowych są luźne, tzn można je lekko obracać, czy to znaczy że trzeba dokupić jakieś mocowanie? pewnie tak...

2. Co to w ogóle jest? Pierwszy raz o czymś takim słyszę, ale jeśli by było to tkwi w sterowniku EML albo w ECU silnika. Poddaję pod wątpliwość istnienie tej blokady :)
    Poprzedni właściciel mówił o elektronicznym (chipowym) zdławieniu silnika prawdopodobnie chodzi o wpisanie jakiejś oszczędnościowej mapy wtrysku, ale to tylko moje domysły, chyba przejadę się do niego i poproszę o jakieś szczegóły.

3. Moim zdaniem najładniejszy kolor w E32. Serio. Zwróć uwagę, że E32 w jasnych kolorach wygląda od przodu na znacznie szersze - prawdopodobnie dlatego iż jest widoczna listwa pomiędzy zderzakiem a atrapą - w ciemnych kolorach zlewa się z atrapą i auto wydaje się bardziej do E30 podobne.
    też mi się ten kolor podoba...

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    sprzedam e32
    ładnie widzę że chcesz toroszku porobić z autkiem i jak dla mnie to dokup zdrowe części i pomaluj auto w oryginalny kolor ten który masz. odnów chromy i czarne elementy i będzie nieziemsko wyglądać. Życzę powodzenia.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    chciałbym :)
    Witam i miło widzieć że kolejna E32 zostaje odratowana :)

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e46 cabrio
    czesc

Uprawnienia umieszczania postów