Co może być powodem , że woda ucieka gdzieś koło trójnika gazowego ? (już raz miałem to robione). ? Czy gazownicy mogą sprawdzić gdzie jest wyciek ??
Trolu ekspercie proszę o wykazanie się.
Co może być powodem , że woda ucieka gdzieś koło trójnika gazowego ? (już raz miałem to robione). ? Czy gazownicy mogą sprawdzić gdzie jest wyciek ??
Trolu ekspercie proszę o wykazanie się.
Pić trzeba ! Jeść można !
Witam Olejus,
mam znow ten sam problem, mialem zmieniany juz raz krotki waz - gdzies w okolicach trojnika
od instalacji gazowej. Byl jakis czas spokoj i znow cieknie.
U mnie ten waz znajduje sie za blokiem silnika - przy scianie - kabiny. Mechanik ktory to zmienial twierdzi ze waz ulega przetarciu w wyniku lekkich ruchow silnika, ale po tak krotkim czasie
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Jak on twierdzi ,że wąż przeciera sie o silnik to niech go przymocuje do przegrody grodziowej albo wsadzi w jakiś peszel dla osłony - zawsze dłużej wytrzyma
Co do uszczelniania trójników to hmm miałem też stado wycieków i wstawiłem metalowe trójniki i zastosowałem po 2 opaski na każde wyjście - przewody semperita z osnową wzmacniającą w środku - już ponad rok mam spokuj
będę musiał podpowiedzieć to swojemu gazownikowi aby zastosować metalowy trójnik bo zaczynam się denerowować kiedy jedyna seria 7 na ulicy jest co 2 tygodnie uzupełniana płynem :D
Pić trzeba ! Jeść można !