Poka¿ wyniki od 1 do 7 z 7

W±tek: [ elektryka] czujnik poziomu p³ynu ch³odz±cego i poziomu p³y

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Nastêpny post Nastêpny post

[ elektryka] czujnik poziomu p³ynu ch³odz±cego i poziomu p³y

Witam!
    Wy¶wietla mi b³êdy na komputerze o niskim stanie p³ynu ch³odz±cego i niskim stanie p³ynu w spryskiwacza mimo tego ¿e stan p³ynów jest ok. Oba czujniki dzia³aj± (kupi³em drugie i mam dwa komplety dobrych - sprawdzane) Próbowa³em jako¶ na krótko to zrobiæ tzn. (+ -) z³±czyæ, nie pomaga, b³±d ca³y czas siê wy¶wietla. Gdzie szukaæ przyczyny??? S± jakie¶ dodatkowe przeka¼niki??? Bezpieczniki sprawdzone wszystko ok!!! Pozdro

Vip Vip Awatar wisior
    Do³±czy³
    Aug 2008
    BMW
    BMW E61 525ia
    Sk±d
    Gdañsk
    Podjedz do jakiego¶ dobrego warsztatu i pod³±cz sie do kompa , wtedy wykasyjesz b³êdy pozdro ..

Jak by to by³o takie proste to ju¿ by dawno by³o to zrobione. Komputer by³ parê razy ju¿ pod³±czany i nic nie pokazuje, ¿adnych b³êdów !!! Pozdro

w sumie mam jeszcze parê innych problemów, np. nie dzia³a mi potencjometr szybko¶ci wycieraczek na pierwszym biegu, pozycjometry do xenonu mi nie dzia³aj± oraz klima jak w³±czê chodzi jakby o bieg ni¿ej tzn jak jest na 4 biegu wieje powoli jak na 3 biegu. Dopiero po paru minutach samo zaczyna normalnie dmuchaæ. Pozdro

Edytuj Posty!!!

mo¿e Panowie macie jakie¶ pomys³y???? Pozdro

Kolego, Anatol zwróci³ Ci uwagê a Ty swoje. Skoro nikt nie odpisa³, to znaczy, ¿e nikt nie mia³ pomys³u albo nie mia³ ochoty Ci odpowiedzieæ. Poda³e¶ takie problemy, które wymagaj± "rzutu" okiem i sprawa za³atwiona. Inaczej to wró¿enie z kryszta³owej kuli.

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Nov 2009
    BMW
    730
    Sk±d
    Ko¶cian
    Cytat Zamieszczone przez sylwekk
    Kolego, Anatol zwróci³ Ci uwagê a Ty swoje. Skoro nikt nie odpisa³, to znaczy, ¿e nikt nie mia³ pomys³u albo nie mia³ ochoty Ci odpowiedzieæ. Poda³e¶ takie problemy, które wymagaj± "rzutu" okiem i sprawa za³atwiona. Inaczej to wró¿enie z kryszta³owej kuli.
    Kolega ma racje, ale trochê powró¿ê ;).
    Mo¿e warto fizycznie doprowadziæ do niskiego poziomu p³ynów i uzupe³niæ na nowo.
    Pamiêtam ¿e mia³em taki problem z klockami i czujnikiem. Ponowne od³±czenie pomog³o.
    Pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •