Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 62

Wątek: fotoradar

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    745iLi320i
    Cytat Zamieszczone przez coboss
    Udowodnię śmierdzielom że mogą chodniki zamiatać!!!
    ciekawe do kogo dzwonisz jak Tobie ktoś uszkodzi auto?? Rozumiem w pewnym sensie Twoje racje, jednak Policja jest od utrzymania porządku i przestrzegania prawa. Jeśli jedziesz za szybko to dostajesz mandat. Czy Ty nie rozumiesz? Będziesz miał dziecko np. i zostanie rozjechane przez jakiegoś rozpędzonego kierowcę... powiedzmy nie zwolnił na głupiej 40 i jechał 70. Gdyby się podporządkował to dzieciak by żył...

Sorry, że tak to piszę, ale jesteście śmieszni (no nie gniewajcie się :D ), jeśli w ten sposób myślicie. Patrzycie tylko ze strony rozpędzonego pojazdu a nie np pieszego, rowerzysty czy innego kierowcy. W tej chwili to dyskusja jak się wymigać... 100pln... nie chciałoby mi się pisma napisać do sądu o 100pln a co dopiero się kłócić z policją... bezsens totalny. Za chwilę wysiądziecie z 7 i będziecie przechodzić przez jezdnię i przejedzie was rozpędzony pojazd z CB, antyradarem itp... i będzie się z policją targował, ze wtargnął mu pieszy przed maskę i nic nie mógł zrobić...

Fotoradary i Policja to zło konieczne. W jakimś stopniu próbują utrzymać równowagę. Częściowo hamuje zapędy pewnych jednostek do poruszania się na obszarach zamieszkałych z szalonymi prędkościami.

Za to podam wam super sposób na fotoradary :D 100% skuteczności.

http://www.sadistic.pl/fotoraradar-vt23873.htm

miglanc... jeśli strażnik czy policjant mówi, że widział Cię to będzie śwadczyć o tym.
    Więc mają fotkę, zeznanie mundurowego. Raczej dużo nie zrobisz. A będziesz się tłukł po sądach dla 100 czy 200pln... zastanów się.

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Cytat Zamieszczone przez Flashpointman
    ciekawe do kogo dzwonisz jak Tobie ktoś uszkodzi auto?? Rozumiem w pewnym sensie Twoje racje, jednak Policja jest od utrzymania porządku i przestrzegania prawa
    Dobrze wiesz, że nie mówię o Policji a tym bardziej rzecz z którą walczymy nie ma nic wspólnego z poprawą bezpieczeństwa na drogach. Jest to czysto żydowskie gnębienie społeczeństwa z traktowaniem prawa na wyrost.
    Wszyscy wiedzą, że straż gminna była stworzona do pilnowania porządku i niesienia pomocy ludności regionalnej. A co robią? Pomógł Ci kiedyś strażnik miejski (gminny) bo mi nie :/

Cytat Zamieszczone przez Flashpointman
    Za to podam wam super sposób na fotoradary :D 100% skuteczności.

http://www.sadistic.pl/fotoraradar-vt23873.htm
    Zawsze chciałem to zrobić ;D ;D
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    745iLi320i
    coboss, hmm... wiesz, pracy niektórych grup społecznych wogóle nie widać... zainteresuj się co robią strażnicy miejscy to będziesz wiedział, że pomagają Ci ale nie bezpośrednio, wielokrotnie. Mi np. pomogli i nie wdeptuję w gówna psie na trawniku... za to sąsiadka ze swoim pupilem patrzą na mnie jak na obcego :D przynajmniej mam czyste papcie jak idę wynieść śmieci. ;)

coboss, masz rację w pewnym sensie... tylko zastanów się w drugą stronę... jesli jechałby za tobą videorejestrator przez cały dzień przez miesiac to ile musiałbyś zapłacić za wykroczenia?? a wtedy zdasz sobie sprawę, że te śmieszne pojedyńcze mandaty z fotoradaru, które się trafiły to pikuś... :x

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Ja dostałem jadąc spokojnie na wakacje. Jechałem przez jakąś miejscowość spokojnie ok 60-kilku km/h nowa wielka pusta droga i zgarnąłem mandat. Od tyłu! Ledwo co było cokolwiek widać. Bez sensowna walka z resztkami naszych portfeli :/

Rozumiem, że ustawiali by to w regionach szkół w godzinach szczytu itd ale sami wiesz jak u nich wygląda "bezpieczna droga" to zwykłe maszynki do nabijania kasy i tyle, stąd wrogość społeczeństwa wobec nich.

W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    745iLi320i
    a może wygląda to tak, ze właśnie szukają takich głupich miejsc, bo jakby się rano ustawili w drodze do pracy gdzie ja jadę to by wszystkim musieli wysłać polecone??

Wypobraź sobie, że masz szefa, on wymaga coś tam żebyś zrobił... i wymaga jakiejś ilości... myślisz, ze strażnicy to też takie głupie debile :D przecież doskonale wiedzą, ze za miejscowością jechałeś spokojnie 120-130 a przy wyprzedzaniu nawet 150... i tam by sie ustawili to jakbyś ich zauważyłto ostro hamując mógłyś zabić siebie, rodzine itp... w RTV i na YT było by, że strażnicy miejscy zabili coboss, 'a :P

moja mama mówiła wiele razy... przyjedzie walec i wyrówna... już lepiej zapłacić 100pln niż 500 i 10pkt za wyprzedzanie szybkie.

coboss, rozumiem Ciebie, sam byłem parokrotnie karany mandatem, czasami także było we mnie poczucie niesprawiedliwości - cóż... pech i tyle, ze trafiło wtedy na mnie... ale za to ile razy miałęm farta nie warto walczyć z systemem, moje zdanie.

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    No nie powiem tak szczęśliwe jak dla mnie jest to 7er to żadne auto nie było :)

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    740iA e-32
    Blog
    1
    hmmmm mam pytanbie chłopaki

Dzisiaj przyszła fotka z wyjazdu z kumplem po auto po tira i przekroczenie o 27km/h ( 40 w szczerym polu nawet domów obok nie było ) zdjęcie wyraźne od tyłu ale z poziomu metr nad ziemia zastanawiam się czy to nie słynny śmietnik bo jak tak to przegięli pałę na mój gust jaki to ma atest, zeby w smietniku montowac to gówno???

Punktów nie dali ale chca chamy 20zł zastanaiwam się czy zapłacic i czy przyzanć sie czy kierowąłem czy nie.

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    ;D ;D ;D Zdzira pryma aprilis już był ;D

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    740iA e-32
    Blog
    1
    pisałem serio :)

wstrząśnięty nie zmieszany Awatar WojtekD
    BMW
    e38 728 iA
    Blog
    11
    Cytat Zamieszczone przez coboss
    ;D ;D ;D Zdzira pryma aprilis już był ;D
    A co Cię tak rozbawiło ??

Zdzira 850I - a gdzie ten "śmietnik" stoi ??
    Gra muzyka

Uprawnienia umieszczania postów