tommekz, nie jest tak źle z tymi BBS RS w 18'' [KLIK]
No to kontakt już masz, a środki zawsze można przemalować ;) Mam takie 17" u siebie i wyglądają megazaje***szczo. Zresztą możesz je zobaczyć klikając niżej na mój temat powitalny ;)
Kuba ladnie ci wyszlo ;)
BBS LM najladniej pasuja z tych co zapodalem ;)
Starałem się jak mogłem jeśli jednak chcesz przypasować jeszcze jakieś fele wklej link... Już ja się tym zajmę :)
hehehe..
spoko.. poszukam ;)
Te z allegro to nie jestem pewien czy to BBS RS czy BBS RC, wydaje mi sie, że te pierwsze są trzyczesciowe a drugie dwuczęsciowe. W każdym razie mam BBS RC 18 na swoim samochodzie, dokładnie takie parametry jak te z allegro, jednak mam środki w oryginalnym kolorze. Będę je sprzedawać z kompletem opon na wiosnę lub może wcześniej, póki co się nie ogłaszam, ale jeśli jest ktoś zainteresowany zapraszam na priv.
RS to 3 czesciowa felga!
te z allegro sa 2 czesciowe
Jak dla mnie to BBS LM był chciał ale są tak drogie że masakra ..
znalazłem coś takiego ..
http://www.wheeldude.com/gallery2/v/...emans/1885_hs/
fajne nie ?
Tomek
Zamieszczone przez tomashbo
Macie rację Panowie, te z allegro to RC a nie RS (tak jak moje zresztą). Mój błąd :xZamieszczone przez 7ka
Ale z drugiej strony RC mają fajny, gładki parapecik...![]()
Jaka rozj... falga :D jeszcze chyba nigdy nie miałem takiego wewnętrznego rozdarcia. Nie wiem co o niej myśleć. Do swojego auta bym jej nie założył ale strasznie mnie zaciekawiła.Zamieszczone przez Kuba_93
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!