ja zamowilem juz 2 przeplywki boscha . jutro będą ,zobaczymy co i jak :) mam nadzieje ze warto bylo wydac klocka.
ja zamowilem juz 2 przeplywki boscha . jutro będą ,zobaczymy co i jak :) mam nadzieje ze warto bylo wydac klocka.
codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P
Wymień też filtry powietrza , nasze silniki potrzebują ogromną ilość powietrza (czystego ) a przepływki i filtry to umożliwiają , jesli silniczek masz OK to gwarantuje ci AUTO-RAKIETA , napisz jak założysz :medit:
dzisiaj dostałem przepływki iri boscha za komplet 750 zeta :) dostalem spory rabat bo koles z mojego osiedla . jutro zakladam . w niedziele jade zapalic znicze to na a4 sie przetestuje czy sprawne ... 3mcie kciuki
nie no przycisne do 110 na godzine
to pisalem ja szczurek ale siedze u szweda :)
BEZ KOMENTARZA..... ;D
Szczurek wymieniłeś te przepływki ? jakie wrażenia ? :598:
to ja szczurek :) kapcie z nog spadaja. wymieniajcie te przeplywki . efekt murowany. sadzilem ze moj dizel jest szybki ale teraz to maly zabijaka :) mam dostep do tych przeplywek. gosciowi jeszcze 6 zostalo . zakomplecik 750 zlociszy chce . ori boscha
BEZ KOMENTARZA..... ;D
A nie mówiłem :D :D :D , też byłem w szoku jak wcisnąłem gaz i musiałem sie trzymać kiery żeby nie wlecieć na tylne siedzenie :509:
http://www.przeplywomierz.pl/sklep,2...n,16344,0.html , jeszcze raz link dla kolegi ;)
zdjecie przeplywki jest chyba pogladowe, gdyz producentem jest jakas firma MTM a nie bosch , znaczy sie moze jakas chinszczyzna .