jakie et nie mam pojęcia bodajże 15 ale nie dam sobie ręki obciąc ... przód 8,5" tył 9,5" cena była tak promocyjna żę przymiła szerokośc felg ;) mam tylko 1 zdjęcie jak obecznie wyglądają ale jest strasznie ciemne ogólnie środki czarne rant białe :)
jakie et nie mam pojęcia bodajże 15 ale nie dam sobie ręki obciąc ... przód 8,5" tył 9,5" cena była tak promocyjna żę przymiła szerokośc felg ;) mam tylko 1 zdjęcie jak obecznie wyglądają ale jest strasznie ciemne ogólnie środki czarne rant białe :)
Zdjęcie słabe, ale wydaje mi się że lepszą opcją byłyby rotory białe a ranty w polerce...
po ciemku wyglada fajnie ;p a jakie opony masz na to naciągniętę?
rantów w polerce nie chciałem z prostych względów każdy to ma i większośc albo maluje rotory w kolor budy i poleruje rant albo robi czarny rotor z polerką rantu ja chciałem torche inaczej .. indywidualniej ... opony na przodzie 215/35 R19 tył 235/40 R19
też uważam że polerowany rant plus rotor czarny bądż w kolorze budy to juz meega oklepany temat
Nie powiedziałem, że to co obecnie masz jest złe i brzydkie. Sam pomysł odważny i na plus, jednak z ostateczną oceną poczekam na lepsze foty.
Co do "oklepania" i "każdy to ma"...
Pewne rzeczy są ponadczasowe i zawsze będą "na czasie" i zawsze będą wyglądały dobrze. Tak się właśnie sprawa ma z polerowanym rantem.
lepsze foty będą dopiero jak auto wróci od elektryka :/ siadła elektryka silnika i nie chce odpalic ale jestem dobrej mysli i mam nadzieje ze sobie chłop poradzi :) nie znacie kogoś kto może miec części do elektrycznych foteli ?
To tez racja np. BBS RS/RC i tym podobne felgi tylko i wyłącznie z polerowanym rantem inaczej sobie tego nie wyobrażam, ale te 19 mają dosyć noweczesny design, także takie nowoczesne/odważne wykończenie powinno wyglądać całkiem nieźle i mi osobiście bardzo sie podoba, ale z ostateczną oceną poczekam aż będą ładne foty ;)
Btw, żeby to miało ręce i nogi czas wymienić też chrom na shadow. W tej chwili ta nerka i te felgi gryzą się z tym chromem na drzwiach i zderzakach.
tego samego zdania jestem z tym chromem i shadow wtedy dopiero będzie efekt :)