Po pierwsze, po ogłoszeniu i cenie oczekiwałem stanu przyzwoitego. Miałem już BMW 740 z 94 roku i wiem czego można a czego nie oczekiwać od auta w tym wieku.Zamieszczone przez Dzuda
Po drugie, sorry ale 18000 za roczniki 94-95 to nie jest dolny ale już górny przedział cen. Za 16000 widziałem kilka przyzwoitych samochodów (niestety niespełniały moich wymagań kolorystycznych :) ) a za 15000 widziałem jeden naprawdę bardzo ładny (spóźniłem się jeden dzień :( ). 18000 to początek górnej granicy za te roczniki.
Mam wrażenie że chyba trochę sam przed sobą się podbudowujesz odnośnie wartości Twojego samochodu...W dzisiejszych czasach tak duże pieniądze to zapłaci tylko maniak za naprawdę perfekcyjny samochód. A takich w tym kraju jest pewnie kilka.Zamieszczone przez Dzuda
Ale byłes i widziałeś czy oceniasz na podstawie słabych zdjęć? Ja nie zarzekam się że auto nie ma np 230 tyś. ale nawet jeśli ma to było to wyjątkowo ciężkie 230 tyś.. Pozatym niezłe siedzenie to raczej słaby argument za zakupem przy całej reszcie niedomagań.Zamieszczone przez Dzuda

ludzie trochę dystansu do takich samochodów.Za taką kasę możesz kupić wychuchane E32 740 a nie E38...
Odpowiedz z cytatem