Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: OCYNK

wstrząśnięty nie zmieszany Awatar WojtekD
    BMW
    e38 728 iA
    Blog
    11
    Sam daj na luz :)
    Gra muzyka

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 740 Manual
    Wojtek chciał tylko by ci ciśnienie nie skończyło ;)

moderatorzy się tym zajmą ;)

Pozdrowienia Dla Wyznawców Wiary W Niutonometra Wielkiego Czyli Wszystkich Traktorów (Diesli)

Dieslu, jeśli Cie wyprzedzam, to nie dlatego że chce się ścigać, ale dlatego że śmierdzi !

Doświadczony Użytkownik Awatar xsilver
    BMW
    m60
    Z tym przedstawianie to trochę głupota - i mamy zylion tematów typu - "jestem zdenek..." ..."cześć zdenek... witamy... hej ... czołem" - i co z tego wynika ?

A w temacie - ja mam te "strzałki" nad wszystkimi czterema drzwiami a nie tylko nad tylnymi ...

Doświadczony Użytkownik Awatar sz4l0ny
    BMW
    e32
    Czekam już od dawna na jakąś sensowną wypowiedź w tym temacie, ale doczekać raczej nie bedzie nam dane.

Jestem sceptykiem, zgaduję więc że kwestia "podwójnego" ocynku to jedna z legend, których na temat BMW jest tyle ile na świecie gawędziarzy i fantastów.

Co do konkretów w tym temacie to jest fabryczna opcja o numerze 925 kodowanym w VINie, nazywa się Shipping Protection Package i z tego co rozumiem jest to fabryczna konserwacja nakładana na auta które są przeznaczone na eksport.

Czym są dokładnie konserwowane te auta i jak trwała jest ta konserwacja - nie wiem, ale są na forum osoby które mają "wspólny język" z salonami BMW, więc na pewno ktoś zna szczegóły.
    Czarne e32 w benzynie!

Vip Vip
    BMW
    e32 735ia + dupowóz :D
    Blog
    21
    Cytat Zamieszczone przez sz4l0ny
    Czekam już od dawna na jakąś sensowną wypowiedź w tym temacie, ale doczekać raczej nie bedzie nam dane.

Jestem sceptykiem, zgaduję więc że kwestia "podwójnego" ocynku to jedna z legend, których na temat BMW jest tyle ile na świecie gawędziarzy i fantastów.

Co do konkretów w tym temacie to jest fabryczna opcja o numerze 925 kodowanym w VINie, nazywa się Shipping Protection Package i z tego co rozumiem jest to fabryczna konserwacja nakładana na auta które są przeznaczone na eksport.

Czym są dokładnie konserwowane te auta i jak trwała jest ta konserwacja - nie wiem, ale są na forum osoby które mają "wspólny język" z salonami BMW, więc na pewno ktoś zna szczegóły.

...Czekaj aż się pierwszy przedstawi to Ci odpiszą ;D ;D

...wiem że to nie na temat ale czasem słów brak :razz:

BMW
    m60
    jak czasem czytam odpowiedzi szalonego to się zastanawiam czy nie brał udziału w eksperymentalnych szczepieniach przeciw Ah1N1 :/ :razz: A jego post w temacie ocynku wnosi nic...

Mam kolege po metalurgii na AGH'u i jutro z nim ten temat obgadam dokładnie.

Z tego co wiem to np e36 jest cynkowane częściowo - coupe jest w ocynku całe oprócz dachy , sedan ma więcej elementów nie ocynkowanych ...

Cytat Zamieszczone przez xsilver
    jak czasem czytam odpowiedzi szalonego to się zastanawiam czy nie brał udziału w eksperymentalnych szczepieniach przeciw Ah1N1 :/ :razz: A jego post w temacie ocynku wnosi nic...
    Proponuję powstrzymać się również przed takimi komentarzami...

Co do kwestii regulaminu, jest temat dotyczący krytyki, tam proszę wylać swój żal. A w temacie ocynku jest na razie tyle, ile osoby zaznajomione z tematem mają do powiedzenia.

Doświadczony Użytkownik Awatar sz4l0ny
    BMW
    e32
    Cytat Zamieszczone przez xsilver
    jak czasem czytam odpowiedzi szalonego to się zastanawiam czy nie brał udziału w eksperymentalnych szczepieniach przeciw Ah1N1 :/ :razz: A jego post w temacie ocynku wnosi nic.
    Ty nie cierpisz na ostry ból głowy ostatnio?

Czepiasz sie nie wiem czego, sam skrobnąłeś bzdurę o nic nie znaczących znacznikach na drzwiach, po czym sadzisz mi tu bajeczki o koledze profesorze z agh? Zwykle nic mnie nie obchodzi to twoje radosne pierdzenie nie na temat ale przywalasz mi sie do składnej i prostej wypowiedzi, w wątku w którym nie masz kompletnie nic do powiedzenia. Na szczęście zdążyłem już się przyzwyczaić że w normalnej sytuacji do powiedzenia z sensem więcej od ciebie ma twoja baba którą serdecznie pozdrawiam ichyle czoła że znosi tego typu zachowania.
    Nie widzisz związku miedzy "podwojnym" zabezpieczeniem blachy a konserwacją o której napisałem to faktycznie wybierz się do lekarza a nie ucinaj mi tu upomnień z d/py.
    Czarne e32 w benzynie!

BMW
    m60
    Ty za to jesteś mistrzem kopiowania opcji wyposażenia z listy ... Wydaje mi się że częściej czytasz tą listę i oglądasz prospekty niż tym samochodem jeździsz ...

A z antykorozją masz tyle wspólnego że w zimie swoje e32 trzymasz pod kołderką żeby czasem coś ...

Ja przynajmniej napisałem w temacie jak to jest w e36 - bo taką mam wiedzę - a ty masz numerek z listy :razz:

Panowie xsilver i sz4l0ny - ostatnie upomnienie przed kreską.....

Uprawnienia umieszczania postów