Kończe ostatni rok liceum i idę do warszawy na studia więc już będą wieksze możliwości jeżeli chodzi o spot.
Tak chodzi o wiek w jedym pojechałem mówią mi, że mam katalizatory i to przez filtr, że łapie za dużo powietrza i dlatego jest zła mieszanka paliwowa. Założyłem orginalny to mi teraz powiedział, że jednak nie mam katalizatorów.
W jednym mówił mi, że podnosi i opada wodę przez uszczelkę pod głowica, która jest do wymiany. Jednak mam ostatnio miałem robioną i planowaną.
Inny mówi, że to przepływomierz, a jak wymienie to - no to mi powie, że no niestety to nie jest to, ale to też już było na wykończeniu trzeba było to wymienić, ale będziemy szukać dalej przyczyn wymieniając inne podzespoły.
No i będziesz zdrów człowieku, ograniczone miasto, bo robią tylko polonezy i maluchy, no ale jakbym się nie znam to bym powiedział: "Robimy tylkostare samochody max golf" lub inne popularne modele, nie umiem nie zabieram się
Piszać tego posta przypomniało mi się jak kupiłem samochód miałem wybite zawieszenie jeden mechanik powiedział, że to są tyleje. Drugi, że drążek kierowniczy. Trzeci, że końcówka... Co do ojca nie mieszka ze mną tylko w innym mieście, ale on nie pojęcia o niczym. Brata nie mam, równieśnicy kupili sobie malucha na czterech się złożyli po 100 ( nie żebym miał coś do malucha, przy prędkości 80 km/h - dowiaduje się człowiek czym jest prędkość i prosi o zakręt) więc oni też mi nie pomogą. Mam starszych znajomych, ale oni już mają żony itp czytaj są pantoflami i odrazu po pracy wracają do domu. Jak dziewczyna wyjeżdza to wtedy im się przypomina o istnieniu człowieka, ehh.