Zamieszczone przez Aldik
no bym chyba padł na kolana ;D ;D
Zamieszczone przez Aldik
no bym chyba padł na kolana ;D ;D
no to nieciekawie masz :P he he he
Pozdrawiam! Mój garaż dziadek budował pod syrenkę i ojciec żeby wjeżdżać seatem toledo musiał wykuć wnękę w ścianie na hak. Jak się wjeżdża 5 cm luzu od lusterek po prawej stronie a na długość jak się ładnie wjedzie to i z 8 cm czasem jest :D
Boltar, a ze mnie się śmieją jak ja takie sprawy przed kupnem auta sprawdzam ...:D
rozwiąż problem inaczej... wytnij dziurę w drzwiach tak aby wystawał przód albo tył :D
będzie si :D:D:D
Widziałem już wykutą ścianę w garażu a w tej wnęce (tylko pod zderzak) gąbka i takie odbojniki, bo auto musi się oprzeć o nie żeby można zamknąć garaż. :] Ja ma garaż duży, że bus wchodzi, więc nie mam tego problemu, ale żeby się nie stresować przy parkowaniu :D zamontowałem kształtownik pod koła, który zatrzymuje auto 10 cm przed ścianą.![]()
Po niedzieli zabieram sie za garaż
wiec albo z tyłu wyleci ściana albo dorobię trochę z przodu
ale raczej tył przerobie bo do garażu i tak muszę na 2 razy podchodzić :/
po fakcie zdam fotorelacje :hihi:
zawsze możesz sobie przed wjazdem zderzaki w demontować ;D ;D ;D - zyskasz jakieś 20-25 cm ;D![]()
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...
Boltar przerabiałem to samo jak kupiłem swoją Buńkę. Wjeżdżam sobie do garażu a tu zderzak wystaje :) Na szczęście miałem mniej roboty bo mam blaszaka. Buńka postała sobie 2 dni pod blokiem a ja zakasałem rękawy i robiłem ostro garaż. Wyciąłem tylną ścianę na wysokości pasa i pchnąłem o 25 cm,dorobiłem boki i daszek. Zanitowałem ,wybetonowałem i jest ok. Dalej pchnąć nie mogłem bo mój garaż stoi naprzeciwko garażu murowanego i wykorzystałem te wolne 25 cm między garażami. Dobrze że nie kupiłem longa bo by mi się w żaden sposób nie zmieścił. Po przedłużeniu garażu Buńka wchodzi na styki. Kawał krowy z niej ale nie byłoby tego problemu gdyby nie robili garaży pod lanosa i uno :-/
nie bardzo rozumiem...Zamieszczone przez Hubertus7er
Wiesław, trójkąt prostokątny..... ;DZamieszczone przez Wiesław