Mam ale pokaże jutro wieczorem. Mogę zdradzić że są w 20``.. Narazie konkurs w obstawianiu jakie to są.. Podpowiem że dotychczas jeździły na serii 6.
Aaaaa.... i 7ka się nie wypowiada bo on chyba wie jakie to są.. :)
No i Evan też nie he he..
Mam ale pokaże jutro wieczorem. Mogę zdradzić że są w 20``.. Narazie konkurs w obstawianiu jakie to są.. Podpowiem że dotychczas jeździły na serii 6.
Aaaaa.... i 7ka się nie wypowiada bo on chyba wie jakie to są.. :)
No i Evan też nie he he..
hehe...nic nie mowie :x ...powiedz tylko czy sa w dobrym stanie i czy zszedl z ceny ?
Cross spoke composite wheel - style 101 M ?? Ile browarów wygrałem ??
Pić trzeba ! Jeść można !
zszedł końcówkę... a fele jak nowe. opony w bdb stanie... Za te pieniądze to i tak okazja...
Olejus : 0 słownie zero :what:
Koła mają orginalne odważniki by BMW.. A były zakładane orginalnie za dopłatą.
Oj sorki.. ich et przemawia tylko za serią 7.. A mi powiedział że to z serii 6 są..
Nie zmienia to faktu że były także montowane w serii 6.
Jutro założe to machnę kilka fotek. do wiosny może chrom.. zobaczymy.
lojoj...ale beda...chyba jedyne w swoim rodzaju... :D coz moge powiedziec...pozazdroscic...bo naprawde zacna felga ;)
jesli nie 101 to ja strzelam, ze 152 - te mi sie mega podobaja :D
oszustwem zgarniam połowę browaru :) ja strzelam ,że są aluminiowe - no i powiedzcie ,że nie :) jak narazie jestem najblizej prawdy :)
Ależ się wkurzyłem delikatnie mówiąc..... założyłem zrobiłem fotki i skasowałem przez przypadek. Już nie zakładam. Na wiosnę
Qbek: piwo 4 U za odgadnięcie zagadki...
Felgi to Styling 152 V-spoke individual. W mega stanie jak nowe. Opony przód 7mm tył 5mm,.. a gość krzyknął 4200 więc 200 utargowałem i już je mam w domu.