Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Wątek: Dział PROJEKTY 7er

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    Ja nierozumiem tego ....fankabmw zostalo Ci wytlumaczone co i jak,trzeba sie z tympogodzic i juz,po co macic wode...
    to tak samo jak z zalami czemu nie jestem jeszcze zielony a inni ten kolor juz maja...ble ble ble...
    Poplacz sie .....a moze zaakceptuj ze jest jakis regulamin sa zasady i juz...albo zaloz swoje forum i stworz jakis tajny dzial gdzie inni nie beda mogli wejsc i po problemie...

Nadejdzie pewnie czas ze i TY/WY tam bedziecie mieli dostep,kiedys bedzieciemieli zaproszenie i juz....

Nie badzcie dziecmi ...inni moga to ja tez.....
    Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."

wstrząśnięty nie zmieszany Awatar WojtekD
    BMW
    e38 728 iA
    Blog
    11
    Luzik !!!
    Gra muzyka

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    Dyskusja prowadzi do nikad. Pozdrawiam grupę trzymająca władze.
    A propo nas jak mam to zaznaczyć ze oboje jestesmy pod nickiem skoro w profilu jest zaznaczone K lub M nie ma my. Datę urodzin wpisać wspólnie czy jak? Podejrzewam ze nie tylko ja chce wiedziec dlaczego i jak byc w tym mega projekcje ściśćle tajnym przez poufne. A kolory akurat nie sa mi obce i wiem co oznaczają ale nie o to chodzi. Chce wiedziec czym lub kim trzeba byc by znaleść sie w tym zacnym gronie. To chyba nie jest tajemnica?

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Było: 740iL / Jest: Chrysler 300C
    A nie możesz po prostu pogodzić się z tym, że ktoś coś tworzy, na pewno nie tylko dla siebie, skoro już jest to widoczne dla wszystkich na Forum, i przynajmniej na razie chce uniknąć zbędnej dyskusji na ten temat, więc tylko osoby zaangażowane w projekt są do niego dopuszczone?

Przyjdzie czas i każdy się dowie o co chodzi, a teraz cierpliwie czekaj, tak jak każdy inny na tym Forum, bo jak na razie to zachowujesz się jak dziecko, które przed 'gwiazdką' przegrzebuje wszystkie szafki w domu, aby się koniecznie dowiedzieć co dostanie pod choinkę :P

Pozdro
    już tylko wspomnienie :(

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Cytat Zamieszczone przez fankabmw
    chce wiedziec czym lub kim trzeba byc by znaleść sie w tym zacnym gronie.
    Nie walcz z nimi bo wielu próbowało i nikt nie wygrał ;D
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

AngelAgnes
    Gość
    Ciekawość.. rzecz ludzka.. ale bez przesady- nie za wszelką cene .. i bez obrażania pozostałych urzytkowników.. określając ich "władzą" itp... a jak zasady panujące na forum komuś nie pasują to forum można zmienić ;)
    Nick fankabmw, ewidentnie określa płeć żeńską.. ;) a założenie konta zajmuje niecałe 3 minuty ;)

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    Cytat Zamieszczone przez AngelAgnes
    Ciekawość.. rzecz ludzka.. ale bez przesady- nie za wszelką cene .. i bez obrażania pozostałych urzytkowników.. określając ich "władzą" itp... a jak zasady panujące na forum komuś nie pasują to forum można zmienić ;)
    Nick fankabmw, ewidentnie określa płeć żeńską.. ;) a założenie konta zajmuje niecałe 3 minuty ;)
    Wg zakładać drugie konto tylko po to by zmienić nick jest bez sensowne! Jasno i wyraźnie opisałem powód i czy to komuś sie podoba czy nie mnie nie interesuje. A zwracając sie pan w tym przypadku jest stosowne gdyz jak zapewne Kolezanko zauważyłas albo i nie forum dzieki sie na władze i resztę. Jesli jest taka możliwość to zwracam sie z oficjalną prośbą o zmiane mojego nicka na rodzinabmw.

AngelAgnes
    Gość
    jak zapewne Kolezanko zauważyłas albo i nie forum dzieki sie na władze i resztę.
    Mozesz mieć takie zdanie na ten temat.. Ja osobiście mam prawo uważać inaczej.. Wg mnie forum nie dzieli sie na władze i reszte... Są ludzie którzy poświęcają dużo swojego czasu, żeby to wszystko funkcjonowało... Ktoś musi być tą nazywaną przez Ciebie "władzą" .. bo ktos musi pilnować porządku na forum.. i ci ludzie wnieśli naprawde dużo pracy, czasu i siły żebyśmy mogli z tego forum korzystać.. nic sie nie zrobiło samo... i warto to docenić.. i my też możemy piąć się wyżej- uczestnicząc w spotach/zlotach i dzieląć sie na forum swoją wiedzą.. Moderatorzy z dnia na dzień nie dostali tych funkcji wg czyjegoś "widzi mi sie".... tylko zasłużyli sobie na to....
    Pozdrawiam!

wstrząśnięty nie zmieszany Awatar WojtekD
    BMW
    e38 728 iA
    Blog
    11
    Jesli jest taka możliwość to zwracam sie z oficjalną prośbą o zmiane mojego nicka na rodzinabmw.
    Napisz mi na PW taką prośbę i załatwimy to bez problemowo :)

Największe podziały zawsze mają początek w naszych umysłach - to takie osobiste przemyślenie :) Jak zechcemy to wszędzie doszukamy się jakiejś teorii spiskowej i piany natłucze my co nie miara ;D
    Gra muzyka

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    A6-na razie
    fanka nie jesteś sam(a).Ja też nie mogę tam wejść i muszę z tym jakoś żyć.Robisz wielkie halo wokół sprawy nieistotnej.Żeby wejść do kina musisz kupić bilet, prościej się nie da wytłumaczyć.I nikt nie robi z siebie cyrkowca przed wejściem.W tym przypadku biletem jest uczestnictwo w zlotach.Proste jak budowa cepa.

Jestem tutaj od niedawna ale z tego co zdążyłem zaobserwować to jest grono ludzi którzy się znają,spotykają,szanują nawzajem.To jest społeczność 7er i sprawa nie kończy się na komputerze z dostępem do internetu,nicku super gościo,avatarze z serduszkiem, na poprawianiu postów i wymyślaniu regulaminu.Mam nadzieję że kiedyś będę miał zaszczyt dołączyć do nich fizycznie i na pewno nie dlatego żeby móc wchodzić do działu Projekty.Tyle.
    Czasami wychodzi lepiej niż planujesz-pomyślał chłop gdy rzucił młotkiem w kota a trafił w teściową

Uprawnienia umieszczania postów