Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: Dział PROJEKTY 7er

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???

Dział PROJEKTY 7er

Prosze o info o co chodzi z tym działem bo nie moge wejść do tego działu. Wyglada to jak dział dla wybrańców a chyba wszyscy tworzymy forum 7er no chyba ze sie mylę to mnie poprawcie.
    PS. W dalszym ciągu nie dochodzą powiadomienia na skrzynkę pocztową.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    sprzedam e32
    Cytat Zamieszczone przez fankabmw
    Musisz w profilu sobie włączyć powiadamiaj za kazdym razem w edycji profilu.

Prosze o info o co chodzi z tym działem bo nie moge wejść do tego działu. Wyglada to jak dział dla wybrańców a chyba wszyscy tworzymy forum 7er no chyba ze sie mylę to mnie poprawcie.
    bardzo dobre pytanie, też bym chciał się dowiedzieć jak uzyskać dostęp.

wstrząśnięty nie zmieszany Awatar WojtekD
    BMW
    e38 728 iA
    Blog
    11

Re: Dział PROJEKTY 7er

Masz rację - dział ma charakter eksperymentalny i jest działem zamkniętym. Masz rację także w kwestii, że wszyscy razem tworzymy Forum 7er :) Te dwie rzeczy nie wykluczają się wzajemnie :)
    Gra muzyka

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    sprzedam e32
    Cytat Zamieszczone przez WojtekD
    Masz rację - dział ma charakter eksperymentalny i jest działem zamkniętym. Masz rację także w kwestii, że wszyscy razem tworzymy Forum 7er :) Te dwie rzeczy nie wykluczają się wzajemnie :)
    bardzo wymigająca odpowiedź ?:)

BMW
    Cytat Zamieszczone przez LoOkas
    bardzo wymigająca odpowiedź ?:)
    Jedna przeczy drugiej. Panowie władcy albo jedziemy na jednym wozku albo nie. Kim trzeba byc by miec dostep uważacie jednym słowem ze jedni mogą uczestniczyć w projekcje a inni NIE! Tak wiem Zaprzeczycie i pewnie dostane ban bo sie wychylam ale trzeba spojrzeć prawdzie w oczy. Forum DZIELI sie na lepszych i gorszych.

Jedna przeczy drugiej. Panowie władcy albo jedziemy na jednym wozku albo nie. Kim trzeba byc by miec dostep uważacie jednym słowem ze jedni mogą uczestniczyć w projekcje a inni NIE! Tak wiem Zaprzeczycie i pewnie dostane ban bo sie wychylam ale trzeba spojrzeć prawdzie w oczy. Forum dzieki sie na lepszych i gorszych.
    Błąd dostrzegam tylko w jednej kwestii, że dział "Projekty" jest widoczny i dostępny za hasłem a nie ukryty dla osób nieupoważnionych. W ten sposób jest wodą na młyn.....

:/

wstrząśnięty nie zmieszany Awatar WojtekD
    BMW
    e38 728 iA
    Blog
    11
    Kim trzeba byc by miec dostep uważacie jednym słowem ze jedni mogą uczestniczyć w projekcje a inni NIE!
    Dokładnie tak uważam i nie widzę w tym nic złego. Jak przyjdzie pora to i Ty (choć nigdy nie wiem do kogo mówię) zostaniesz zaproszony/a.

Nie drąż tematu bo nie ma to sensu - uwierz mi na słowo :)
    Gra muzyka

BMW
    Cytat Zamieszczone przez sylwekk
    Jedna przeczy drugiej. Panowie władcy albo jedziemy na jednym wozku albo nie. Kim trzeba byc by miec dostep uważacie jednym słowem ze jedni mogą uczestniczyć w projekcje a inni NIE! Tak wiem Zaprzeczycie i pewnie dostane ban bo sie wychylam ale trzeba spojrzeć prawdzie w oczy. Forum dzieki sie na lepszych i gorszych.
    Błąd dostrzegam tylko w jednej kwestii, że dział "Projekty" jest widoczny i dostępny za hasłem a nie ukryty dla osób nieupoważnionych. W ten sposób jest wodą na młyn.....

:/
    Tak panie Sylwek ma szanowny pan racje jak i pozostała Czesc lepszej części ktora byc moze zostanie zaproszona do tego zacnego działu. A czym to szanowni panowie jest uwarunkowane? Bo napewno nie byciem na forum-to juz wiemy! Wiec czym? Bo to ze jest widoczny o niczym nie swiadczy bo wejść do tego działu nie mozna! Tylko dla wybrańców!

BMW
    Kim trzeba byc by miec dostep uważacie jednym słowem ze jedni mogą uczestniczyć w projekcje a inni NIE!
    Dokładnie tak uważam i nie widzę w tym nic złego. Jak przyjdzie pora to i Ty (choć nigdy nie wiem do kogo mówię) zostaniesz zaproszony/a.

Nie drąż tematu bo nie ma to sensu - uwierz mi na słowo :)
    Rozmawiać nie mielismy przyjemności. Ale juz wyjaśniam panu! Konto bylo założone dla mojej żony ktora stała sie Fankabmw po zakupie naszego pierwszego bmw [E34 520i-skradzione] po tym kupiliśmy 730i. Poza BMW mamy córkę Amelie-widoczna na zdjęciu w profilu. I w związku z tym brak czasu na zajęcie sie forum. Jednak ze wspólnie przeglądamy forum i odpowiadamy miedzy innymi na pana wątpliwości. Jesli jeszcze sa jakies wątpliwości to prosze pytać.

Tak panie Sylwek ma szanowny pan racje jak i pozostała Czesc lepszej części ktora byc moze zostanie zaproszona do tego zacnego działu. A czym to szanowni panowie jest uwarunkowane? Bo napewno nie byciem na forum-to juz wiemy! Wiec czym? Bo to ze jest widoczny o niczym nie swiadczy bo wejść do tego działu nie mozna! Tylko dla wybrańców!
    Przypominam, że na forum obowiązuje forma zwracania się po imieniu/nicku, z pominięciem wszelkich innych form grzecznościowych typu "szanowny pan". Nie rozumiem tego "zacietrzewienia". Wojtek sprawę wyjaśnił dość klarownie... Projekt jest "eksperymentalny", zatem nie jest szeroko dostępny. Co do podziałów... Na forum obowiązują podziały i są opisane w regulaminie. Nie figuruje tam nic na temat lepszych czy gorszych. Jest podział na kolory, a co za tym idzie - funkcje sprawowane na forum i przywileje/obowiązki z tego wynikające. Myślę, że sprawa jest dość oczywista. Natomiast do wspólnego używania jednego konta przez kilka osób, proponuję założyć dla każdej osoby indywidualne albo jednoznacznie określić, że mamy do czynienia z grupą ukrytą pod jednym nickiem. No i na koniec proponuję odrobinę luzu.... ;)

Uprawnienia umieszczania postów