-
Doświadczony Użytkownik
Pomysł który przedstawiasz na pewno należy do oryginalnych.
Ale czy to najlepszy sposób na zainwestowanie takich pieniedzy?
Jeśli wybrałeś e32 750i to szczerze wątpie. Auto bez wątpienia ma wielki ładunek wartości jako flagowa limuzyna wiadomej marki z tatych lat, do tego była pierwszym V12 które weszło do produkcji seryjnej w BMW - tyle że słabo się to przekłada na wartość użytkową.
Auto mimo ogromengo zaawansowania technicznego ma swoje niedomagania i bolączki - niezależnie od stanu. Celując w generację e32 można wybrać wersję o podobnej wartości, jednoczesnie dużo bardziej przyjazną w użytkowaniu. Zresztą nie jesteś nowym użytkownikiem więc nie ma ci po co tłumaczyć oczywistych rzeczy.
Auto z linku ładne, wygląda na skrupulatnie utrzymane w oryginale ale jednocżenie jak na e32 750 nie za bogato wyposażone. Dziura w bardzo grubym i solidnym dywaniku też z pewnością coś znaczy.
A tak na koniec - poprawcie mnie jeśli się mylę, bo nie mam ochoty sprawdzać tego na bieżąco - felgi ze zdjęcia to TRX?
Tak właśnie mi się kojarzy ten wzór - jeśli to TRX to z tych kół możesz sobie zrobić wystawkę. To chyba tyle tak po krótce.
Czarne e32 w benzynie!

Uprawnienia umieszczania postów