Cytat Zamieszczone przez FuBu
Swoją drogą to podziwiam tych wszystkich, którzy uważają że nie ma lepszego samochodu niż E38 i z tego powodu nie mogą spać po nocach 8/ czy też porównują go do Bentley czy RR Phantom :/
Panowie , przecież E38 to samochód który przechodził swoją swietnosć w latach '90tych i nie oszukujmy się bo nie są to samochody pierwszej nowosci ...
No ale sam napisałeś na końcu że gusta i guściki... Ja akurat należę do tej grupy "konserwatystów" :P dla których e38 jest najładniejsze. Linia jest ponadczasowa, idealnie moim zdaniem skrojona i nic co wypuszczono później nie podoba mi się bardziej od tej 7ki. I te dywagacje na temat posiadania A8 są nie trafione bo przecież mógłbym kupić A8 a nie e38 a jednak nawet mi to przez myśl nie przeleciało.
Jedyna limuzyna będąca blisko to Mercedes CLS. Ale jeśli już to chciałbym mieć to auto tylko obok a nie zamiast...
A w innych kategoriach na tej samej półce designerskiej stawiam tylko Astony Martiny Vanguish/DB9/Vantage a trochę niżej Jaguara XK ale tego pierwszego....

Tak więc po e38 nie chciałbym mieć nic tylko mieć auta na dodatek :).
Np zestaw: e38 + CLS + AM Vanguish + BMW Z3 :)

A że życia bywa nieobliczalne to po posiadaniu e38 740 mam tymczasowo Mazdę 323F 1.5 :hihi: a e38 bezskutecznie szukam :razz: