:hihi:Zamieszczone przez 7ka
![]()
Swoją drogą to podziwiam tych wszystkich, którzy uważają że nie ma lepszego samochodu niż E38 i z tego powodu nie mogą spać po nocach 8/ czy też porównują go do Bentley czy RR Phantom :/
Panowie , przecież E38 to samochód który przechodził swoją swietnosć w latach '90tych i nie oszukujmy się bo nie są to samochody pierwszej nowosci ...
Rozumiem wszystko, że E38 ma swietny styl, sylwetkę i być może uchodzi za sportową limuzynę i jest niezawodne ... ale żeby nie widzieć innych aut prócz E38 bądź innych 7er ? ... no bez przesady bo popadniemy wszyscy w samozachwyt z racji tego że jezdzimy 7er
Jeżeli chodzi o wnętrze , to dla mnie choćby wnętrze tego CLS 63 AMG jest bardziej excluzywne niż wnętrze mojej czy nie jednej widzianej E38 czy E65
Swoją drogą , ciekawe czy jakby któs z nas posiadał np A8 czy S class i nie miał możliwosci zamienienia ich na 7er to też uważałby, że A8/Sclass są najlepszymi/najładniejszymi wozami na swiecie ? :/
założe że posiadasz końcową produkcję E38 z 2001 roku i też kosztowała wtedy kilkaset tys ale czy to było całkiem niedawno ? :/ bo jak dla mnie to 8 czy 9 lat to "kupa" czasu temuZamieszczone przez RockR
... aha , i chciałbym zaznaczyc że to tylko i wyłącznie moje zdanie na ten temat i nie każdy musi się z nim zgodzić , w końcu są gusta i gusciki :]