Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Wątek: Co po 7er?

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Bądź co bądź wnętrze F01 mnie tak urzeka ze brak mi slow, mógłbym w nim mieszkać :)
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Vip Vip Awatar FuBu
    BMW
    E38 728i Sport Indywidual
    Blog
    3
    Cytat Zamieszczone przez 7ka
    po 1
    Zmyj makijaż ze swojego zdjęcia.
    :hihi:

Swoją drogą to podziwiam tych wszystkich, którzy uważają że nie ma lepszego samochodu niż E38 i z tego powodu nie mogą spać po nocach 8/ czy też porównują go do Bentley czy RR Phantom :/

Panowie , przecież E38 to samochód który przechodził swoją swietnosć w latach '90tych i nie oszukujmy się bo nie są to samochody pierwszej nowosci ...

Rozumiem wszystko, że E38 ma swietny styl, sylwetkę i być może uchodzi za sportową limuzynę i jest niezawodne ... ale żeby nie widzieć innych aut prócz E38 bądź innych 7er ? ... no bez przesady bo popadniemy wszyscy w samozachwyt z racji tego że jezdzimy 7er

Jeżeli chodzi o wnętrze , to dla mnie choćby wnętrze tego CLS 63 AMG jest bardziej excluzywne niż wnętrze mojej czy nie jednej widzianej E38 czy E65

Swoją drogą , ciekawe czy jakby któs z nas posiadał np A8 czy S class i nie miał możliwosci zamienienia ich na 7er to też uważałby, że A8/Sclass są najlepszymi/najładniejszymi wozami na swiecie ? :/

Cytat Zamieszczone przez RockR
    ... nasze wozy też kosztowały po kilkaset tys. całkiem jeszcze niedawno
    założe że posiadasz końcową produkcję E38 z 2001 roku i też kosztowała wtedy kilkaset tys ale czy to było całkiem niedawno ? :/ bo jak dla mnie to 8 czy 9 lat to "kupa" czasu temu

... aha , i chciałbym zaznaczyc że to tylko i wyłącznie moje zdanie na ten temat i nie każdy musi się z nim zgodzić , w końcu są gusta i gusciki :]

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    750iL
    No dobra, ale jakie auto bys kupił gdybyś np. rozwalił 7er o TIRa i dostał 100% z AC (hipotetycznie)

to jest temat dyskusji

Początkujący Użytkownik
    BMW
    BMW 740i '00
    Cytat Zamieszczone przez FuBu
    Swoją drogą to podziwiam tych wszystkich, którzy uważają że nie ma lepszego samochodu niż E38 i z tego powodu nie mogą spać po nocach 8/ czy też porównują go do Bentley czy RR Phantom :/
    Panowie , przecież E38 to samochód który przechodził swoją swietnosć w latach '90tych i nie oszukujmy się bo nie są to samochody pierwszej nowosci ...
    No ale sam napisałeś na końcu że gusta i guściki... Ja akurat należę do tej grupy "konserwatystów" :P dla których e38 jest najładniejsze. Linia jest ponadczasowa, idealnie moim zdaniem skrojona i nic co wypuszczono później nie podoba mi się bardziej od tej 7ki. I te dywagacje na temat posiadania A8 są nie trafione bo przecież mógłbym kupić A8 a nie e38 a jednak nawet mi to przez myśl nie przeleciało.
    Jedyna limuzyna będąca blisko to Mercedes CLS. Ale jeśli już to chciałbym mieć to auto tylko obok a nie zamiast...
    A w innych kategoriach na tej samej półce designerskiej stawiam tylko Astony Martiny Vanguish/DB9/Vantage a trochę niżej Jaguara XK ale tego pierwszego....

Tak więc po e38 nie chciałbym mieć nic tylko mieć auta na dodatek :).
    Np zestaw: e38 + CLS + AM Vanguish + BMW Z3 :)

A że życia bywa nieobliczalne to po posiadaniu e38 740 mam tymczasowo Mazdę 323F 1.5 :hihi: a e38 bezskutecznie szukam :razz:

Vip Vip Awatar FuBu
    BMW
    E38 728i Sport Indywidual
    Blog
    3
    Cytat Zamieszczone przez Lord_Jim
    No ale sam napisałeś na końcu że gusta i guściki...
    Dlatego to napisałem bo szanuje zdanie czy gust innych a nie każdy musi zgodzić się z moim zdaniem :]

Cytat Zamieszczone przez RockR
    No dobra, ale jakie auto bys kupił gdybyś np. rozwalił 7er o TIRa i dostał 100% z AC
    dołożyłbym "nieco" :x :what: i kupił X6

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    e38 735 v8 98'
    gdybym jakimś sposobem został w szybkim tempie milionerem czy nawet miliarderem to wiadomo, że pokupował bym sobie takie auta z nawyższej półki ale napewno wśród nich znalazło by się dopieszczone na maxa e38.

Więc jeśli wrócimy z marzeń na ziemię to okazuje się, że jeżdżę i mogę jeździć autem marzeń (autem równie [a szczerze to bardziej] wymarzonym jak jakiś brabus sv12s czy jakieś inne tam lambo czy ferrari)
    Wiele osób może tego niezrozumieć :) ale w moim przypadku jest to coś w rodzaju fanatyzmu

Zaawansowany Użytkownik Awatar MCGUMA
    BMW
    e32 735i, e46 318, ex(e30 325i touring, e30 325i coupe, e30 318 sedan, )
    G-Power M6 Hurricane CS-to utko widziałbym u siebie w garazu :D

A tak przyziemnie to e24 m6 :P
    Jest e32 7xx,E30 325i 24v swap na e30 335i :) i sprzedane :(

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Cytat Zamieszczone przez positiv
    napewno wśród nich znalazło by się dopieszczone na maxa e38.
    Też tak bym zrobił :)
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Początkujący Użytkownik
    BMW
    7
    audi a8 D3 4,2 quattro, musze powiedziec ze bardzo przyjemnie to jezdzi

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    750iL

Uprawnienia umieszczania postów