Bądź co bądź wnętrze F01 mnie tak urzeka ze brak mi slow, mógłbym w nim mieszkać :)
Bądź co bądź wnętrze F01 mnie tak urzeka ze brak mi slow, mógłbym w nim mieszkać :)
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
:hihi:Zamieszczone przez 7ka
![]()
Swoją drogą to podziwiam tych wszystkich, którzy uważają że nie ma lepszego samochodu niż E38 i z tego powodu nie mogą spać po nocach 8/ czy też porównują go do Bentley czy RR Phantom :/
Panowie , przecież E38 to samochód który przechodził swoją swietnosć w latach '90tych i nie oszukujmy się bo nie są to samochody pierwszej nowosci ...
Rozumiem wszystko, że E38 ma swietny styl, sylwetkę i być może uchodzi za sportową limuzynę i jest niezawodne ... ale żeby nie widzieć innych aut prócz E38 bądź innych 7er ? ... no bez przesady bo popadniemy wszyscy w samozachwyt z racji tego że jezdzimy 7er
Jeżeli chodzi o wnętrze , to dla mnie choćby wnętrze tego CLS 63 AMG jest bardziej excluzywne niż wnętrze mojej czy nie jednej widzianej E38 czy E65
Swoją drogą , ciekawe czy jakby któs z nas posiadał np A8 czy S class i nie miał możliwosci zamienienia ich na 7er to też uważałby, że A8/Sclass są najlepszymi/najładniejszymi wozami na swiecie ? :/
założe że posiadasz końcową produkcję E38 z 2001 roku i też kosztowała wtedy kilkaset tys ale czy to było całkiem niedawno ? :/ bo jak dla mnie to 8 czy 9 lat to "kupa" czasu temuZamieszczone przez RockR
... aha , i chciałbym zaznaczyc że to tylko i wyłącznie moje zdanie na ten temat i nie każdy musi się z nim zgodzić , w końcu są gusta i gusciki :]
No dobra, ale jakie auto bys kupił gdybyś np. rozwalił 7er o TIRa i dostał 100% z AC (hipotetycznie)
to jest temat dyskusji
No ale sam napisałeś na końcu że gusta i guściki... Ja akurat należę do tej grupy "konserwatystów" :P dla których e38 jest najładniejsze. Linia jest ponadczasowa, idealnie moim zdaniem skrojona i nic co wypuszczono później nie podoba mi się bardziej od tej 7ki. I te dywagacje na temat posiadania A8 są nie trafione bo przecież mógłbym kupić A8 a nie e38 a jednak nawet mi to przez myśl nie przeleciało.Zamieszczone przez FuBu
Jedyna limuzyna będąca blisko to Mercedes CLS. Ale jeśli już to chciałbym mieć to auto tylko obok a nie zamiast...
A w innych kategoriach na tej samej półce designerskiej stawiam tylko Astony Martiny Vanguish/DB9/Vantage a trochę niżej Jaguara XK ale tego pierwszego....
Tak więc po e38 nie chciałbym mieć nic tylko mieć auta na dodatek :).
Np zestaw: e38 + CLS + AM Vanguish + BMW Z3 :)
A że życia bywa nieobliczalne to po posiadaniu e38 740 mam tymczasowo Mazdę 323F 1.5 :hihi: a e38 bezskutecznie szukam :razz:
Dlatego to napisałem bo szanuje zdanie czy gust innych a nie każdy musi zgodzić się z moim zdaniem :]Zamieszczone przez Lord_Jim
dołożyłbym "nieco" :x :what: i kupił X6Zamieszczone przez RockR
![]()
gdybym jakimś sposobem został w szybkim tempie milionerem czy nawet miliarderem to wiadomo, że pokupował bym sobie takie auta z nawyższej półki ale napewno wśród nich znalazło by się dopieszczone na maxa e38.
Więc jeśli wrócimy z marzeń na ziemię to okazuje się, że jeżdżę i mogę jeździć autem marzeń (autem równie [a szczerze to bardziej] wymarzonym jak jakiś brabus sv12s czy jakieś inne tam lambo czy ferrari)
Wiele osób może tego niezrozumieć :) ale w moim przypadku jest to coś w rodzaju fanatyzmu
G-Power M6 Hurricane CS-to utko widziałbym u siebie w garazu :D
A tak przyziemnie to e24 m6 :P
Jest e32 7xx,E30 325i 24v swap na e30 335i :) i sprzedane :(
Też tak bym zrobił :)Zamieszczone przez positiv
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
audi a8 D3 4,2 quattro, musze powiedziec ze bardzo przyjemnie to jezdzi
A może Lex 460 / 600h ?? :>
Piękne auto: http://images.businessweek.com/ss/07...age/slide8.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=y5Vy2o9VDhk