Piątek, godzina tuż po 16 :
wypadek
Piątek, godzina tuż po 16 :
wypadek
Uuu - szkoda składu.
Oby tylko straty materialne :/
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
Uuuu, nie ciekawie to wyglądało.... :(
Straty tylko materialne a płonęły opony, zadyma więc była widoczna na 2 km wcześniej. Dziś już pozostała tylko spalona słoma, na polu znajdującym się nieopodal.
masakra ale dla czego inne auta tam jezdzily?
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Zamieszczone przez coboss
Bo to Polska - system samowolka :hah:
W dodatku trasa szybkiego ruchu :hah:Zamieszczone przez xsilver
Straż - cała jedna jednostka była w momencie kręcenia filmiku. Dojeżdżała druga jednostka. Pogotowia ani policji nawet śladu nie było![]()
Powstaje refleksja - a gdyby to np. mój samochód płonął?
O tym, że kierowcy ignorują rozbitka na poboczu przekonałam się 5 lat temu, gdy miałam bliskie spotkanie z jeleniem. Czekałam dobre 2 godziny na pomoc drogową - jeleń uszkodził chłodnicę. Przyjechała straż leśna, jelonka zapakowała na pakę i powiozła na grilla. Mnie nawet nie spytali czy nie potrzebuję pomocy lub czegoś.
Był sierpień a miesiąc później urodziła się moja córka ..... teraz na wszelki wypadek mam 2 komórki.
Rece opadają i wychodzi na to że w najlepiej liczyć na siebie. Jak nie ma krwi i trupów to sie ludzie nie zatrzymają bo nie ma na co patrzeć.Zamieszczone przez Gioco
Ale z 2 strony tyle się słyszy o kradzieżach i napadach robionych na takie scenki z wypadkami lub awaria auta że człowiek sie po prostu boi.
Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
lecz jest celem samym w sobie.
https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/