Witam, mam zamiar wźiąć się za pixele. Tylko ja to wyjąć? Podważając po bokach wychodzi, lecz coś trzyma na środku. Jak to ugryźć?
Witam, mam zamiar wźiąć się za pixele. Tylko ja to wyjąć? Podważając po bokach wychodzi, lecz coś trzyma na środku. Jak to ugryźć?
Wsuń od góry nóż i przesuń w kierunku środka. Jak nóż będzie centralnie na środku to bez problemu wypchniesz panel.
Próbowałem. Coś go właśnie na środku blokuje że nie chce przejść dalej.
Admin -
Uwaga !!! Istnieją poważne przesłanki świadczące o tym, że ten użytkownik jest oszustem. Odradzam wszelkie handlowe kontakty z tą osobą - nicki których może używać na innych fora : aishoh, puszkin!
Może być taka sytuacja, że blacha na panelu mid jest mocno odkształcona nieumiejętnym demontowaniem. Wtedy trzeba zdemontować radio i będzie możliwe łatwe wysunięcie panela.
To napisz jak się dobrać do radia :)
Chodzi o te niby imbusy za klapkami? :)
Admin -
Uwaga !!! Istnieją poważne przesłanki świadczące o tym, że ten użytkownik jest oszustem. Odradzam wszelkie handlowe kontakty z tą osobą - nicki których może używać na innych fora : aishoh, puszkin!
Dokładnie - odkręcasz te imbusy i wysuwasz radio.
Dzięki, jutro spróbuję bo już za ciemno :)
Admin -