http://www.allegro.pl/item760066711_..._65_2003r.html
przód od longa
http://www.allegro.pl/item760066711_..._65_2003r.html
przód od longa
Pić trzeba ! Jeść można !
listwą z chromem (poziomy chrom przed liftem był tylko w longu)
Reflektrami też,osobiście bardziej podobają mnie się te z e65.
No i ? Widziałeś, jechałeś? Czemu uwaga?
Aldik, czytać potrafi?
Admin -
Uwaga !!! Istnieją poważne przesłanki świadczące o tym, że ten użytkownik jest oszustem. Odradzam wszelkie handlowe kontakty z tą osobą - nicki których może używać na innych fora : aishoh, puszkin!
jak Carsten81 nie wie o co chodzi, to niech sie nie odzywa.Zamieszczone przez Carsten81
Aldikowi chodziło o więcej informacji, bo np. zderzak mógł być zmieniony bo ktoś w niego sprzedał kopa czy coś innego niegroźnego zrobił.
myslac w ten sposob to na forum praktycznie kazde auto....Zamieszczone przez Aldik
1. Uwaga, przod po lifcie w 96!!!! na 100% skladany z 2 czesci, miazga po wypadku
2. Uwaga, lampy tylnie to lifcie, bite w tylek
3. Uwaga cale auto malowane, progi i listwy, pewnie po konkretnym wypadku
4. Uwaga nerki od 750 w 730, auto bylo bite w przod, napewno juz prosto niejezdzi
5, Uwaga maska od 750 w 735, jak wyzej
6. Uwaga auto po wypadku, tak kierownica niejest od tego samochodu!!!, pewnie wystrzelona poduszka albo przekladka z anglika
7. Uwaga, wymieniany dach!!! szklany szyber a z VIN"u wychodzi ze zwykly,
8. Uwaga auto po powodzi, niebylo takiej konfiguracji koloru skory z plastikami, i jeszcze deska w skorze, albo pożarze
9. Uwaga kierunki US, po wypdku i skladany z przykladowych czesci
Aby była jasność : słowo bezwypadkowy to bezwypadkowy :D niezaprzeczalne pojęcie słownika polskiego. My Polacy dajemy się robić w butelkę bo właśnie negujemy takie posty , że ktoś ma nowy zderzak i lampy (od innego modelu ale z braku swojej wiedzy nie wie , że inni to widzą) to uderza się w garnek tego co zwraca na to uwagę , nie wiesz nie jechałeś. A ja specjalnie z gościem gadałem przez telefon (prawie naciągając go żeby powiedział "tak był dzwon") :x
Uczciwość na pierwszym miejscu.
Jak Aldik nie wie, to też niech się nie odzywa, w opisie autko jest bezwypadkowe, a my mamy podstawy by w to wątpić po tym co napisali wyżej koledzy :)Zamieszczone przez positiv