Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: N95 8GB Opinie

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Początkujący Użytkownik
    mam n97 i szczerze mowiac troche przereklamowany ten telefon. niby nie dzieje sie nic strasznego, ale troche go za czesto muli ;) . za te pieniadze chyba nie warto :?

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    750iL
    Mialem N95 i sprzedaałem. Bateria to JEST żenada! 850mAh!!! co to jest??

Chcesz praktyczny telefon, kup e71 ;) Dlugo szukalem zastepnika N95 i to jest najlepszy wybór. Mam ją i sobie chwalę.

N95 potrafi pasc 2 razy dziennie (bateria byla sprawna).

Doświadczony Użytkownik Awatar xsilver
    BMW
    m60
    U mnie przy normalnym użytkowaniu trzyma 2 dni . Ale pewnie jak ktoś wisi na telefonie non stop to trzeba co dzień ładować.

Doświadczony Użytkownik Awatar Supermen
    BMW
    e38 750iL
    Mam n95 ponad 2 lata. Bateria trzyma 1-2 dni zależy ile sie z tel korzysta. I mogę z czystym sumieniem polecić ten telefon. Lub jak kto woli n95 8gb. Chociaż ja bym wolał większą kartę wsadzić do zwykłej n95.
    Z wad to na pewno obudowa. Jak na taki telefon to sie nie postarali jak zwykle. Nie wiem czy oni je plakatówkami malują czy czym ale i z n70 i teraz z n95 złazi farba i ogólnie obudowa sie niszczy. W kieszeni oprócz telefonu nic nie noszę wiec nie wiem od czego ta obudowa tak wygląda. Klapka od baterii ma żałosne zaczepy. Najlepiej to ją przykleić na stałe i po prostu cały tylny panel zdejmować jak sie chce dostać do baterii. Albo w chińskie podróbki sie zaopatrzyć.

a co do Symbiana to jest to raczej zaleta a nie wada :) Na n95 jest bardzo stabilny system. Chyba jeszcze nigdy mi sie nie zawiesił. Prędzej jakaś aplikacja zmuliła fona.
    Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
    lecz jest celem samym w sobie.

https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    750iL
    DO N95 nie włożysz wiekszej karty niż 8gb ;) Może to i jest standard microSD HC ale ona poprostu jej nie uciągnie

BMW
    m60
    jedyną przewagą n958gb nad n95 jest to, że posiada szybkę na wyświetlaczu - w razie zarysowania zmienia się przedni panel i z głowy... A w n95 - trzeba zmienić wyświetlacz

Doświadczony Użytkownik Awatar Supermen
    BMW
    e38 750iL
    Cytat Zamieszczone przez xsilver
    jedyną przewagą n958gb nad n95 jest to, że posiada szybkę na wyświetlaczu - w razie zarysowania zmienia się przedni panel i z głowy... A w n95 - trzeba zmienić wyświetlacz
    Ja mam folie węglową i tylko raz ją zmieniłem i wyświetlacz jest jak nowy ;)
    Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
    lecz jest celem samym w sobie.

https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Sprawdź sobie N82. Mam ją już 1,5 roku i jest genialna. Jednoblokowa obudowa gwarantuje, że nie spieprzy się żadna taśma a przy okazji jest mniejsza niż 95. Faktem jest, że wyświetlacz też jest mniejszy ale filmów chyba nie chcesz oglądać na telefonie. No i ma tą zaletę, że slot na karty jest już nowego typu, więc obsługuje do 32GB :)

BMW
    m60
    Cytat Zamieszczone przez Supermen
    Cytat Zamieszczone przez xsilver
    Ja mam folie węglową i tylko raz ją zmieniłem i wyświetlacz jest jak nowy ;)

Ja też mam folie - ale jak ekran jest zabezpieczony szynką to jest zawsze wytrzymalszy niż goły...

Zaawansowany Użytkownik Awatar MCGUMA
    BMW
    e32 735i, e46 318, ex(e30 325i touring, e30 325i coupe, e30 318 sedan, )
    Cytat Zamieszczone przez RockR
    Mialem N95 i sprzedaałem. Bateria to JEST żenada! 850mAh!!! co to jest??
    zwykła n95 ma 950mAh
    N958GB ma 1250mAh i o niej mowa,wiec chyba chińską Nokle miałeś :P
    Jest e32 7xx,E30 325i 24v swap na e30 335i :) i sprzedane :(

Uprawnienia umieszczania postów