Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 54

Wątek: [e38] Witam wszystkich

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Porsche Cayenne Turbo S
    witam

Zaawansowany Użytkownik Awatar Siudmy Irl
    BMW
    E38 728i
    Witam
    Zmiany na plus,tylko te lampy z tylu ale to rzecz gustu ma sie Tobie podobac

Doświadczony Użytkownik Awatar technics
    BMW
    octavia 1.9tdi ex e65 745 2002 rok ex e38 735
    Czesc. Tez wtrace swoje zdanie. Mam taka sama 7 . Jak dla mnie kola za male .18 cali to maksymalne minimum jak na 7. Miales takie piekne lampy a tak to sknociles . Ogolnie jest tak malo 7 w oryginale ze az szkoda cos w nich zmieniac , bo prawie zawsze wychodzi to na zle . Suma sunarum twoje auto robiwz z nim co chcesz. Pozdrawiam

Zaawansowany Użytkownik Awatar bmw7
    BMW
    E38 725 tds
    Witam.

Ładne te twoje 7er

P.S. ale lampy tylne to bym zmienił :x

Początkujący Użytkownik Awatar Jacko
    BMW
    e38 730i
    Dzięki za uwagi, ale lampy tył zostają. Od samego początku posiadania tego autka, najbardziej mnie drazniły rażace pomarańczowe kierunki, w tej chwili lampy tył odmłodniały, cały czas są original, jedynie dostały kilka warstw lakieru i polerke. Na żywo wygladają bardzo dobrze.
    Tak na marginesie; chciałem zmienić tył na biełe kierunki ori, ale wtedy przednie białe zbyt by się odznaczały przy czarnym lakierze samochodu, a biały dymiony przód już by nie pasował do tyłu. Białe kierunki tył i pomarańcz przód odpadły na przedbiegach.
    Koła miały być 18' przez chwile szukałem 19', ale akurat trafiły się 17' z wiadomych rąk i w miare świeże.
    Pozdrawiam
    Get Rich Or Die Tryin'

Zaawansowany Użytkownik Awatar Lisek
    BMW
    E38 740 d
    Witam

i mam pytanie o wydech a konkretnie końcówki jakiej to firmy cuda są bo myślałem o czymś takim u siebie

dla mnie dupeczka 7 pięknie i na tych 17 tez ładnie to wygląda ale to rzecz gustu

Vip Vip
    BMW
    e32 735ia + dupowóz :D
    Blog
    21
    ...lampy tył i felgi mi niepodchodzą wogóle :) Za czasów Koyota to auto z ori pomarańczami i na Alpinach 18" odwracało głowy za każdym razem,teraz ginie w tłumie ;)

BMW
    e38 730i
    ...ale mi dałeś Maćku, hehe. Czemu zmieniłeś swoje piękne pomarańczowe kierunki?
    Końcówki nie wiem jakiej są firmy, kupione na szybko na allegro, około 60zł za sztuke. jest tego sporo w ofercie
    Get Rich Or Die Tryin'

Vip Vip
    BMW
    e32 735ia + dupowóz :D
    Blog
    21
    Cytat Zamieszczone przez Jacko
    Czemu zmieniłeś swoje piękne pomarańczowe kierunki?

...jak bym miał tylko zmieniac kierunki to by zostały na 100000% nieruszane :D A jak by u ciebie było niżej,shadowline i ciemne lampy z przody to by pasowały ciemne...A tak to 8/ ale niepatrz na mnie-ja mam strasznie indywidualne podejście do samochodów ;D

BMW
    e38 730i
    U mnie niżej nie będzie, chyba że tylko przód delikatnie i tak w zimę szoruje podwoziem po zaspach. Shadowline.... myśle o tym, ale raczej nie "szprajem", a cały nowy zestaw to dużo dukatów, pożyjemy zobaczymy.
    Get Rich Or Die Tryin'

Uprawnienia umieszczania postów