witam
witam
Witam
Zmiany na plus,tylko te lampy z tylu ale to rzecz gustu ma sie Tobie podobac
Czesc. Tez wtrace swoje zdanie. Mam taka sama 7 . Jak dla mnie kola za male .18 cali to maksymalne minimum jak na 7. Miales takie piekne lampy a tak to sknociles . Ogolnie jest tak malo 7 w oryginale ze az szkoda cos w nich zmieniac , bo prawie zawsze wychodzi to na zle . Suma sunarum twoje auto robiwz z nim co chcesz. Pozdrawiam
Witam.
Ładne te twoje 7er![]()
P.S. ale lampy tylne to bym zmienił :x
Dzięki za uwagi, ale lampy tył zostają. Od samego początku posiadania tego autka, najbardziej mnie drazniły rażace pomarańczowe kierunki, w tej chwili lampy tył odmłodniały, cały czas są original, jedynie dostały kilka warstw lakieru i polerke. Na żywo wygladają bardzo dobrze.
Tak na marginesie; chciałem zmienić tył na biełe kierunki ori, ale wtedy przednie białe zbyt by się odznaczały przy czarnym lakierze samochodu, a biały dymiony przód już by nie pasował do tyłu. Białe kierunki tył i pomarańcz przód odpadły na przedbiegach.
Koła miały być 18' przez chwile szukałem 19', ale akurat trafiły się 17' z wiadomych rąk i w miare świeże.
Pozdrawiam
Get Rich Or Die Tryin'
...lampy tył i felgi mi niepodchodzą wogóle :) Za czasów Koyota to auto z ori pomarańczami i na Alpinach 18" odwracało głowy za każdym razem,teraz ginie w tłumie ;)
...ale mi dałeś Maćku, hehe. Czemu zmieniłeś swoje piękne pomarańczowe kierunki?
Końcówki nie wiem jakiej są firmy, kupione na szybko na allegro, około 60zł za sztuke. jest tego sporo w ofercie
Get Rich Or Die Tryin'
Zamieszczone przez Jacko
...jak bym miał tylko zmieniac kierunki to by zostały na 100000% nieruszane :D A jak by u ciebie było niżej,shadowline i ciemne lampy z przody to by pasowały ciemne...A tak to 8/ ale niepatrz na mnie-ja mam strasznie indywidualne podejście do samochodów ;D
U mnie niżej nie będzie, chyba że tylko przód delikatnie i tak w zimę szoruje podwoziem po zaspach. Shadowline.... myśle o tym, ale raczej nie "szprajem", a cały nowy zestaw to dużo dukatów, pożyjemy zobaczymy.
Get Rich Or Die Tryin'