-
Zaawansowany Użytkownik
Zmiana wystroju wnętrza
Witam!
Ostatnio realizuję projekt zmiany kolorystyki wnętrza. Chciałbym także zmienić wykładzinę podłogowej na jasną. Chciałbym się zapytać czy taka operacja jest mocno skomplikowana i niesie ze sobą jakieś zagrożenia? Czy ktoś to już przerabiał? Co do kosztów jestem zorientowany i nie są jakieś astronomiczne... Powiedzcie mi tylko na co ewentualnie powinienem uważać przy takiej operacji?
-
użytkownik
Z piwem nie przesadź :)
Badałem ten temat , mi widzi się czarna podłoga :>
Działaj na spokojnie - Nie masz czego zepsuć - chyba ,że zapinki w nakładkach progowych :)
-
Zaawansowany Użytkownik
też nad tym myslałem ze względu że moja wykładzina jest troche sfatygowana, patrzyłem że jedyne trudne to chyba wyjęcie jej z pod tuenlu srodkowego a reszta pojdzie gładko :D
-
Zaawansowany Użytkownik
Szczerze powiem najbardziej się obawiam wyjmowania foteli i wyszarpywania tego spod deski i konsoli... @Neuf jak widzi Ci się czarna to możemy się zamienić :) mi się widzi jasna szara :)
-
Początkujący Użytkownik
ostatnio rozbierałem e38 angola na części i powiem ci, że demontaż siedzeń i tylnej części dywanu to pikuś w porównaniu z wyciągnięciem jej z pod nagrzewnicy. aby dokładnie zdemontować dywan z przodu z tego co pamiętam musisz wyciągnąć deskę, ponieważ idzie on mocno do góry pod nią i jest on tam poprzykręcany takimi plastikowymi nakrętkami.
-
Zaawansowany Użytkownik
zmiana siedzen kanapy i tunelu naprawde nie jest trudno, ale dywan bym sobie podarowal...
zrob sobie home individual ... z czarnym dywanem, zapodam fotki nie dlugo jak to u mnie wyglada :)
Uprawnienia umieszczania postów