Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 42

Wątek: [ e38 ] Witam Szanowne Grono

Vip Vip Awatar ArekLand
    BMW
    E38 2.8i "Zender"
    Witam i pozdrawiam z WLKP . Kolego wydaje mi sie że ta "Fregata" jakoś ma krzywe kółka :hah: albo podpicowałeś fotki na kompie, ale ogólnie Fajniutka !

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...6c77a6ca6.html

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Siemanko! Ładne sreberko ;)

Początkujący Użytkownik
    Faktycznie na tym jednym zdjęciu tak wygląda :hah: , nic nie picowałem bo nie musze :D , poprostu zdjęcie robiłem przy asfalcie i takie zniekształcenie :hihi: , reszta fotek jest ok , pozdro :papa: http://mojefotohornet39.fotosik.pl/

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW E38 740 1994r
    no i w końcu się udało-kolejne piękne sreberko-jakieś plany co do buni na ''polepszenie''wyglądu(rzecz jasna nie twierdzę że coś jej brakuje,ale ....-no właśnie zawsze jest to ale ;) )

Początkujący Użytkownik
    Zewnętrznie nie zamierzam nic robic , jestem tradycjonalistą , nie lubie wiejskich owiewek i tego typu ulepszaczy (bez urazy -kwestia gustu) , dla mnie jest ok :D , może kiedyś skusze sie na diodowe lampy tylne :D ale jeszcze nie ;D , jedno co będe robił na bank to moc silnika :viva: , nie jestem piratem ale lubie mieć moc pod butem :D

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    Witamy. Ładny okręt cale szczescie ze okazało sie kolejnym titanickiem- bo takie tez tu sie pojawiają- po serii próśb o zdjecia psują sie aparaty i nagły brak czasu.

Początkujący Użytkownik
    spoko , mam sprawny aparat i dużo czasu :D , w każdej chwili moge wrzucic nowe foty - i tak będzie ;D , na drugi rok pomyśle o car-audio bo oryginał to parodia :what:

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW E38 740 1994r
    Cytat Zamieszczone przez HORNETT39
    Zewnętrznie nie zamierzam nic robic , jestem tradycjonalistą , nie lubie wiejskich owiewek i tego typu ulepszaczy (bez urazy -kwestia gustu) , dla mnie jest ok :D , może kiedyś skusze sie na diodowe lampy tylne :D ale jeszcze nie ;D , jedno co będe robił na bank to moc silnika :viva: , nie jestem piratem ale lubie mieć moc pod butem :D
    Mnie w każdym bądź razie nie uraziłeś :D Nie miałem na myśli ''wiejskich owiewek '' obciążania buni laminatami i tego typu rzeczy ;D bardziej pytałem o kwestię Twojej niższej wypowiedzi- co do silnika (wywnioskowałem to z Twoich wcześniejszych wypowiedzi)i wspomnianego audio ;) Pytałem poprostu czy masz jakiś pomysł jak ją podszykować pod siebie -chyba , że masz pomysł i chcesz nas zaskakiwać krok po kroku :)

użytkownik
    BMW
    Mała Ladacznica E30 M10 Coupe
    Witam :)
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D

Początkujący Użytkownik
    BMW
    Brak:)
    Witam :)
    7 - szczęśliwa liczba:)

Uprawnienia umieszczania postów