Auto petarda. Przepływki też wymieniłem kiedyś. Byłem na hamowni ale powiedzieli, że wynik mocy nie jest miarodajny bo nie ma w automacie 100% blokady na sprzęgle.
![]()
Auto petarda. Przepływki też wymieniłem kiedyś. Byłem na hamowni ale powiedzieli, że wynik mocy nie jest miarodajny bo nie ma w automacie 100% blokady na sprzęgle.
![]()
pozdrawiam
mavic
Forum 7er jest dla buraków i kartofli. Jestem dumnym kartoflem !
przepływki dawałeś oryginały czy zamienniki (nie wiem czy wogóle są :hah: ) ile dałes za sztuke ? z wykresu widze że moment i moc rosną szybko i płynnie w zakresie od 1400 do 1800 obr. , ja miałem tak że do 1800 obr. nic a potem wystrzeliwało mnie jak z procy :D
Kupilem Löwe Automobil z maf-shop.com
pozdrawiam
mavic
Forum 7er jest dla buraków i kartofli. Jestem dumnym kartoflem !
Mozna wiedziec jakie wartosci uzyskalo twoje auto na hamowni?Zamieszczone przez HORNETT39
Niestety nie mam żadnego wydruku , byłem w 44TUNING w Opolu , zapieli mi na kólko jakiś sprzęt podpięty kabelkiem do laptopa i jazda , kilka prób przyśpieszania i pokazywał mi na kompie ten wykres , stwierdził że za póżno sie zbiera i troche za dużo kopci , kazał mi sprawdzić cały układ doładowania , filtry powymieniałem , teraz jak wszystko porobie to pojade do V-TECH TUNING :D
A nie pamietasz ile wyszlo?
Niestety nie , pamiętam że moc max 245 (+/-) KM była powyżej 2500 obr. , po niedzieli jade sprawdzić turbiny , przepływki , itp.
Dzisiaj jade na kompa , zobaczymy co tam z pałerem mojej buni :what:
Niestety nic , byłem u tego P.Krystiana ale niestety stwierdził że nie ma tego "softu" czy cóś z kompem , wysłał mnie do innego warsztatu , tam jestem umówiony na wtorek rano , jak będe po- to napisze , ostatnio stwierdziłem że jak dodaje powoli gaz to pałer jest do pewnego momentu , potem sie traci , przy prędkości około 160km/h nawet jak wcisne gaz do podłogi zero reakcji (mocy) auto leci siłą rozpędu , myśle że jest coś nie tak ze sterowaniem turbin (jak wcześniej napisał mavic)