fajny trumniakja bym folie zerwał z tyłu :P
fajny trumniakja bym folie zerwał z tyłu :P
No fajny,fajny ;) Ja bym resztę szyb ofoliował :]
No ja też.Zamieszczone przez Dzuda
W Touringu ciemna szyba ma uzasadnienie ;)
"Seven history" ciąg dalszy ;)
Pewnie wybranym znana ;)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Generalnie jak na 750, słabo dopasiona. Powiedziałbym seria poza glebą z przodu, sprawnym NIVO, grubymi szybami i pamięcią foteli.. Wg ogłoszenia, miało być dociąganie klapy, miały być 4-ro tłoczkowe heble, a tutaj klops ;) Ale tak to jest ze sprzedającymi ;) EOT :]
Plan jest i nawet część realizowana powoli.. Felunek już widzicie ;) Będzie audio Professional RDS z opcją BC i kilka innych frykasów. Na pierwszy ogień idzie Shadow Line, black hella i xenon.. Potem ciemnica na szyby. Resztę się zobaczy..
Na razie serwis.. płyny, oleje, uszczelka pod misą i inne pierdy..
Fiu Fiu,czekam na fotki :]Zamieszczone przez Kafarek
Fotki to pierwsza sprawa ,a myślę iż resztę dopicujesz z czasem :D
Siemasz Kafarek. Jak już mówiłem na innym forum. Gratulacje. Obyśmy mieli możliwość spotkania się niedługo.
Kilka fackupów wyeliminowałem już.. Check pokazuje OK, a to najważniejsze dla mnie ;) Zmieniłem klocki hamulcowe, uruchomiłem pamięć lusterek i ich pozycjonowanie na koła przy włączonym wstecznym, rozkminiłem webasto, posprzątałem pod maską (uzupełniłem brakujące plastiki). Sprawdziłem też czy rzeczywiście ten egzemplarz nie ma blokady prędkości. I nie ma :P Poza tym wymiana oleju w skrzyni i jej reset, wymiana płynów w silniku (olej, płyn chłodniczy, płyn wspomagania, płyn hamulcowy - wszystko Valvoline). Klimę zostawiam na przyszły rok..
Tymczasem zbroję się na zimowe wieczory w garażu, co bym się nie nudził ;) Jak będzie kompletny shadowline, to będzie montaż.
![]()
Zakres działań prawidłowy po zakupie. W 750 jest kilka punktów które lubią się odezwać, zwłaszcza jeśli nie były robione wczesniej.
Zbroisz tego benzynowego wampira na zime? :689:
Ja widziałbym u siebie w roli zimowozu e30 328iT, najchętniej taką jaka była w twoim posiadaniu.
Czarne e32 w benzynie!
Zbieram graty, by w zimowe wieczory mieć co robić przy potworku ;)Zamieszczone przez sz4l0ny
Kolejny świerzy fancik zanabyty do potworka :> :>
![]()
![]()
![]()
Teraz muszę kupić 2 kabelki dodatkow2 - niestety tylko ASO i montaż..
Ma to wyglądać tak - pełne sterowanie na BC:
![]()
![]()