Nie rozumiem co w tym złego. Ty nie zakładaj żeby nie było że ma każdy :D
Kafarek dawaj pomarańcze i zmieniaj koła :p
Nie rozumiem co w tym złego. Ty nie zakładaj żeby nie było że ma każdy :D
Kafarek dawaj pomarańcze i zmieniaj koła :p
W ubiegłym tygodniu czarna trafiła do doktora, bo żygła mi olejem z przodu silnika.. :O wysrał się uszczelniacz wału z przodu.. Na szczęście udało się to zrobić bez wywalania chłodnic itp. Przy okazji wymieniłem pasek osprzętu, olej i filtr.. Aby tego było mało, po wjechaniu w koleiny zaczęło pizgać przodem jak na drabinie.. Tak nagle, tak gwałtownie że wróciłem na lawecie... Zerwało poduszka amortyzatora :O Więc wracamy do doktora.. Wymieniono obie poduszki
(jakby nie można było tego zrobic przy okazji wymiany amorków parę tygodni wcześniej :/). Dalej coś nie grało z geometrią, więc wymienili drążek środkowy bo wybadali że się nadaje.. (rzeczywiście woziło troszkę :/). Na koniec wymieniłem jeszcze wahacze by nie robić tego za pół roku. Cena jaką zaśpiewali troszkę mnie ostudziła w dzisiejszej parówce, ale mam nadzieję że to koniec przygód z zawieszeniem i układem kierowniczym na kilka lat.. Już nie mogę doczekać się przejażdżki ;) Odbieram autko w sobotę :D Ma być ładna pogoda więc zabiorę dzieci nad morze ;)
hej, możesz podpowiedzieć gdzie kupiłeś siatki?
pzdr.
W ASO rzecz jasna :-)
7er
akurat nie ASO, ale tam są dostępne od ręki.. Cena mniejsza niż na allegro :D
Kafarek oby tym razem powrót do domu od doktora był bez przygód ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)