Komuna ten podłokietnik/schowek ;)
Komuna ten podłokietnik/schowek ;)
moim zdaniem lepiej by tam wygladal telefon albo cassette box
Jak mówi przysłowie: "nie wszystko złoto co się świeci" ;)
Co do Twojego pytania Marek, to przycisk był chyba na panelu pod popielniczką, jak w pancerkach. Tak mi się wydaje.
Wiedziałem że wzbudzi kontrowersje :P Kiedyś już była rozmowa na ten temat ;)
Nie jest to rzecz "must have" w aucie, bo o jej funkcjonalności można dyskutować. Ale chciałem ją mieć.. Jak nie w aucie, to w garażu w formie lokaty kapitału lub części na wymianki rarytasowe. Założyć założę ( bo to nie inwazyjne) i pobujam się chwilę. Zobaczymy co praktyka przyniesie. Wywalić zawsze można, a cena (Dzuda to ta aukcja) okazyjna. Zważywszy na stan i dostępność takich przedmiotów.
Paweł twierdzi, że na tej sciance pionowej schowka od strony przycisków do szyb.
Tylko że ja nie chcę niszczyć tego schowka, więc ta opcja odpada :/ Ponieważ mam drugą wiązkę od rolety, to sobie tak pomyślałem że podciągną ją z drugim włącznikiem w panel przedni koło radia. Tam gdzie fabrycznie była czujka immo. Jak nie będzie tego schowka to będzie sterowania z tyłu i przodu, a jak schowek będzie to sterowanie będzie tylko z przodu.
![]()
e32 znane mi z Syndykatu :) Sam szukam teraz e32, aczkolwiek jest ciężko, oj ciężko :( Pozdrawiam !
Konkretna siódemka,
Dzuda, rzecz gustu jak powiadasz ;) Ale nie upieram się przy założeniu go. Zbieram jak pisałem wcześniej graty na wymianki :) BTW, potrzebuje hebla 4-ro tłoczkowego i rolet bocznych. Na wymianę jakieś rary się też znajdą (w tym też ten schowek) ;P
Tapnięte z mojego HTC Desire HD.
Teraz przycisk od rolety moze i w nie oryginalnym miejscu ale z całą pewnością teraz jest ergonomiczny i to w bardziej dostępnym miejscu niż w tunelu na końcu.
Schowek hm troche wysoki jest może być nienajgorszą alternatywą w przypadku braku podłokietników a tak to nie wiem jak bym miał to bym mial a jak nie mam to tez mi nie zalezy na takim czyms :P
Ale ja mysle ze dzuda tez licytował ten schowek i dlatego teraz tak mowi ze jest brzydki bo go nie wygrał :D <joke>