Do śmierci chcecie je trzymać ??:707:
Do śmierci chcecie je trzymać ??:707:
Tymczasem zajmuję się rozbieraniem E32 na zimę.. W tym roku na 100% nie będę już jeździł.. Postanowiłem zadbać o konserwację miejsc gdzie ruda się już wita ze światem.. Na razie sprułem środek razem z wykładziną.. Dobrze nie jest, ale obejdzie się bez spawania. Na szczęście mogę tyle ogarnąć sam (skrobanie, zabezpieczanie i malowanie).. W międzyczasie układam wiązki pod PDC (przód i tył), softclose, elektryczną kanapę tylną... Przedni zderzak zdjąłem i zajmę się odbudowa wlotów.. Z tyłu powalczę z otworami na czujniki PDC.
Ostatnie fotki jakie mam z rozbierania i upychania wiązek, instalacji PDC, podparcia lędźwi, softclose, elektryki kanapy tylnej.. Część już na miejscu..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I na razie tyle.
Ostatnio edytowane przez Kafarek ; 19-10-2011 o 14:31
Dzisiaj zamontowałem do końca softclose :D Oczywiście wszystko dzięki koledze yaz, który wyśledził sterownik na niemieckim e-bay'u, a potem Sebkowi który kupił go i wysłał do mnie do PL.
Był mały problem z jednym z czterech mikrostyków w zamku przez co nie było synchro, ale ogarnąłem i działa jak należy :]
Popatrzcie ;)
Wlasnie mialem pytac czy paczka dotarla ale widze ze jest cacy ...
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Super nie jeden by chciał mieć taką 7er:p
Dzisiaj miałem chwilkę dla auta, ale że zimno (-3*C) to podjechałem tylko odpalić, rozgrzać. W końcu też nagrałem film z wydechem i jego bąkami, oraz jeden z monetą.
Dźwięku odpalania można słuchać non stop:)
to kamera tak drży przy dodawaniu gazu czy samochód?:D
0:11 słychać strzały:D test zawsze mi się podobał..Myślałem że ja mam tylko takie zajawki żeby podkoczyć do garażu,poprzepalać i posiedzieć w środku ale widać jest nas więcęj heh
pozdro - ps.może masz lusterko z suwakiem nie potrzebne?Bo mam foto polift ale szukam suwakowego:p