Moze macie na oku jakies e38 w swoich okolicach dla mnie?
Najchętniej silnik 2.8 albo 4.4, no i oczywiscie troche gratów do przełożenia.
Sprawa pilna
Moze macie na oku jakies e38 w swoich okolicach dla mnie?
Najchętniej silnik 2.8 albo 4.4, no i oczywiscie troche gratów do przełożenia.
Sprawa pilna
per aspera ad astra
najlepiej uszkodzony tyłem lub bokiem co ? poszukaj na cooparcie
Pozdrowienia Dla Wyznawców Wiary W Niutonometra Wielkiego Czyli Wszystkich Traktorów (Diesli)
Dieslu, jeśli Cie wyprzedzam, to nie dlatego że chce się ścigać, ale dlatego że śmierdzi !
taki zeby jeździł:)
per aspera ad astra
Napisz cos wiecej za jaka kase jaki rok itp. to poszukam/my
mozesz skorzystac z tej strony
http://www.autotrader.co.uk/
w miejsce Postcode: wpisz DE 62 JX
Autotradera juz wertuję z 1.5 tygoidnia. Zalezy mi zebym się zamknął w L1500. Rocznikowo fajnie byłoby poliftowo, ale niekoniecznie. Moze byc 2.8 albo 4.4. Muszę tez doliczyć koszty dojazdu i powrotu do PL, chybaze moze któryś z Was panowie wyspiarze planował wyjazd do PL, wtedy byłoby juz super. Oczywiście wszelkie równice w kosztach podrózy samolotem pokrywam
per aspera ad astra
Też szukam jakiejś e38 z wysp, autotradera przeglądam regularnie, znacie jakieś inne strony tego typu? Interesuje mnie 740 po lifcie w longu również z ciekawymi gratami w środku.. :)
to ja też się przyłącze :D Chętnie kupie jakąś 740/750 :D
Pozdrawiam
Wiktor
Używajcie polskich znaków - jest różnica czy robisz komuś łaskę czy laske.
No wyspiarze- szykować dla Nas dom na weekend. Wpadamy po zakupy. A wieczorem spotkanie z flaszką i polską kiełbasą;)
per aspera ad astra
Jak już szukać na części, to polecam: http://hobby-elektronika.eu/katalog.html i .ebay.co.uk np teraz jest calkiem nieźle wyposażona 750 na części (przymieżam się do rolet bocznych i tylnych) a czasami zdarzają się całkiem ciekawe przypadki :-D
Ostatnio edytowane przez cutthr0at ; 29-07-2015 o 09:22
To trzeba się podzielić. Jeden roletki inny resztę ;)
Polska kiełbaska kusi ;D
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci