Eto je dobry pomysł a jakże!
zrzucamy sie na gruby wypass a łup dzielimy miedzy forum:)))
Eto je dobry pomysł a jakże!
zrzucamy sie na gruby wypass a łup dzielimy miedzy forum:)))
per aspera ad astra
Mozna jeszcz tam poszperac czasami sie cos trafi
www.pistonheads.com
no to ja grilla już rozpalam ... flaszki przywieziecie Wy :DZamieszczone przez ariusz
FuBu - mam pytanie czy ty przypadkiem nie jeździsz zielona 728, z beżową skórą i takimi czarnymi wykończeniami siedzeń?Zamieszczone przez FuBu
Ostatnio edytowane przez cutthr0at ; 28-07-2015 o 10:32
nie zieloną ale czarną :)Zamieszczone przez cutthr0at
Jakiś czas temu stałem w Bedford na stacji za zieloną 728 Individual i kierowca miał podobną fryzurę :-D pamięci do twarzy nie mam ale autko ładne więc przyciąga uwagę, felgi się zgadzają więc tak z ciekawości pytam :-DZamieszczone przez FuBu
Siemanko :)
Jako, że spora część 'anglików', chociaż ani jedno BMW, znalazła się w Polsce z moim udziałem, to mogę zaoferować swoją pomoc, także w zakresie spraw formalnych.
Najlepszą sytuacją byłaby, gdyby osoba chętna na zakup auta przyjechała tu na miejsce, mogę przenocować - póki co mam dwa wolne pokoje w domu, i wtedy możemy pojeździć i pooglądać, może coś kupić.
Niestety jest tu wielu Polaków, Ukraińców i Litwinów, którzy czeszą okazje i rzadko auto w dobrej cenie stoi dłużej niż 3 dni.
Możecie się przecież zebrać w 2-3 osoby i wpadać do mnie, kiedy chcecie.
Co do noclegu, to u mnie nie ma problemu 7 dni w tygodniu, 24h na dobę ;)
Co do "zwiedzania" to mam wolne środy i czwartki, w weekendy na pewno pomogą Wam pozostali, bo z tego co widzę, jesteśmy chyba w każdym regionie Anglii ;)
Pozdro
już tylko wspomnienie :(
Koledzy, interesuje mnie ten model:
http://cgi.ebay.co.uk/1998-BMW-740I-...d=p3286.c0.m14
Czy moze ktoś z Was podjechać, albo zadzwonic i spytac jaka cena ostateczna interesuje własciciela?
Byłbym w stanie przylecieć do UK w ciągu tygodnia.
I jeszcze to
http://www.pistonheads.com/sales/1252864.htm
per aspera ad astra
Zamieszczone przez ariusz
poszedł email ;)
już tylko wspomnienie :(
OK, dzieki
Ja dzis od 13 do 22.30 będę niedostępny, także zarządzaj. Jesli wszystko z tym autem gra to je biore!
per aspera ad astra