Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 36 z 36

Wątek: Czy e38 wychodziło w M-Pakiecie??

Cytat Zamieszczone przez Leon740i
    odznaczała się:
    felgi 18" mki
    shadowline lub w kolorze nadwozia
    M kierownica
    czarna podsufitka
    S-EDC
    contour (sort) fotele
    Z tego co wiem, to wszystkie te elementy wchodziły właśnie w skład Sportpaket. Z resztą w Sulejowie jeden z kolegów był takim autem (po lifcie) z fotelami i boczkami drzwi z czarnej alcantary. Natomiast co do modyfikacji wałków czy innych elementów silnika to niestety nie wiem
    Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    BMW 7系列
    Jey, przeczytaj początek tego tematu ;D
    '00 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau

No teraz już wszystko wiem :) Coś mi się porypało na kompie i mi nie wyświetliło pierwszej strony tematu :P Przeglądnąłem więc tylko drugą, myśląc że to pierwsza no i taka mała zamotka wyszła :]
    Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330

Zaawansowany Użytkownik Awatar Leon740i
    BMW
    740iA m62b44
    faktycznie opcja S204A to dyfer

info wyczytalem na jakiejś angielskiej stronie raczej jakiejś prywatnej i moglem też popelnic bledy w tlumaczeniu :) pakiet sport mial tam kosztowac chyba 4 tys funciaków wiecej od podstawy
    edit
    tak jak teraz patrze to faktycznie michal_5000 wlasnie posiada taki sport pakiet, niedotłumaczylem sobie wszystkiego z tamtej stronki :) (biale kieruki, zderzaki cale w kolorze itd jednym slowem tak jak u Michala)
    zastanawia mnie tylko ten dyfer bo mowisz ze chyba wszystkie na europe taki mialy a moj chyba nie ma czy to ma zwiazek moze z lift-polift
    Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to kim jest.

Zaawansowany Użytkownik Awatar chytrusek
    BMW
    e38 740 M62B44
    Dołączę się do tematu. W mojej buni nie wiem, czy fabrycznie były elementy M-pakietu, czy zostały dołozone później, bo niektóre elementy wyposażenia nie występowały w 1996 (np.Navi MK4 z ekranem 16/9). Mam na przykład niższe i sztywniejsze zawieszenie, licznik z logo M-Power i V-8 do 300 km.h, wydech z czterema końcówkami, którego nie znajduję w katalogu. Zauważyłem też, że mój egzemplarz jest o wiele zrywniejszy, niż inne z tym samym silnikiem i manualną skrzynią. Poza tym nie ma ogranicznika do 250-ciu, bo już to sprawdziłem :-) Natomiast inne elementy mam jak najbardziej standardowe, czyli siedzenia, podsufitka itd.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    750Li E66
    Cytat Zamieszczone przez chytrusek Zobacz posta
    Dołączę się do tematu. W mojej buni nie wiem, czy fabrycznie były elementy M-pakietu, czy zostały dołozone później, bo niektóre elementy wyposażenia nie występowały w 1996 (np.Navi MK4 z ekranem 16/9). Mam na przykład niższe i sztywniejsze zawieszenie, licznik z logo M-Power i V-8 do 300 km.h, wydech z czterema końcówkami, którego nie znajduję w katalogu. Zauważyłem też, że mój egzemplarz jest o wiele zrywniejszy, niż inne z tym samym silnikiem i manualną skrzynią. Poza tym nie ma ogranicznika do 250-ciu, bo już to sprawdziłem :-) Natomiast inne elementy mam jak najbardziej standardowe, czyli siedzenia, podsufitka itd.
    Wszystko o czym piszesz to raczej mody poprzedniego właściciela, bo nie wiele ma to wspólnego z oryginalnym M-Pakietem w E38 ;)

Uprawnienia umieszczania postów