-
Doświadczony Użytkownik
no Coboss jak już Cię zacząłem dochodzić bo złapałem trakcje to taksa na moim pasie szlag bv to trafił raz do roku się spotkamy na drodze i mokro i z zajętym pasem 8/
Wiktor gdzie ja napisałem że z kreski 740d polegnie i je zniszczę czytasz co pisze czy piszesz co ślina na język przyniesie ?? Napisałem że z kreski będzie równo i chyba zdrowym 735i nie jechałeś zdrowe 735i dużo z tyłu za 740i 4,4 nie zostaje wiec uważam że z rolki z 70km/h do tych 220 powiedzmy nie zostanę z tyłu widzę, że jest tu od groma wierzących w Niutonometra Wielkiego a liczy się moc KM przy ciągnięciu na maksa, zwłaszcza że wyścig nie będzie między 1,6 a 1,9 TDI, gdzie TDI ma przewagę bo R4 w benzynie faktycznie nie ma dołu ale tu jest wyścig V8 kontra V8 benzyna z tej pojemności i ukł. cylindrów też ciągnie z dołu :) 740d hmmm jeżeli ktoś z moich okolic ma z chęcią sprawdzę byle było sucho :]
Wiara w diesla jest ostatnio przeogromna widzę w Nm a trzeba pamiętać że liczy się nie tylko wartość max Nm a tez jego przebieg a w dieslu jest prosty do 2000 nic potem szał i odczucie katapulty że auto jest szybsze jak jest a potem od 3000 znowu dupa no w BMW to wychodzi trochę lepiej :)
Uprawnienia umieszczania postów