Cytat Zamieszczone przez Wiktor
Cytat Zamieszczone przez Zdzira 850I
Moje 735i to tez powolniak w porównaniu z 750i którym jechałem ale fakte jeż że skoro 740d ma taki sam czas do 100km/h do tego v-max też ten sam to szybsz enie jest i tyle. Żeby chociaz v-max był wiekszy sugerowałoby to przewagę przy wysokeij predkości a tak nie jest to nawet ja mam ten 1km/h wiecej :hah:
Co ma przyspieszenie od 0 do 100 oraz Vmax do tego jak auto zachowuje się w przedziale 80-200 km/h?

A gwarantuje Ci, że 740d w tym przedziale zje Twoją i każdą inną 735i. Piszesz, że nie ma szans z kreski? Tutaj byłby ciekawy pojedynek, szanse rzeczywiście diesel ma słabe. Ale z rolki jakoś nie jestem pewien czy 740iA sobie poradzi z klekoczącym V8 a co dopiero 735...
Widzę że kłótni ciąg dalszy :-) To ja dodam że swoim 4,4 na vanosie pożeram każdą 740d, nie ważne czy ze startu czy od 120 czy od 160 km/h. Przyznam się że różnice nie są duże ale jednak 740d ma te 50 km mniej. I nie jest to jakaś tam moja fantazja, kilka razy spotkałem się już z 740d na autostradzie w DE i kilka na polskich drogach.