Cytat Zamieszczone przez sylwek7
Cytat Zamieszczone przez Zdzira 850I
....735i jeździ jak 740d pali podobnie a serwis połowę tańszy
Z kosztami się zgodzę, ale pisząc że 740d jeździ podobnie jak 735i to juz zakrawa na kpinę. No chyba ze masz na mysli to, że oba jeżdżą do przodu ;)

Diesel jest wyraźnie szybszy i elastyczniejszy.

Zdrowy diesel
Właśnie zdrowy Diesel a Zdzira błyszczy jak bym mu nie skopał dupy moim 730d ;D
Następnym razem zamów wolny pas i uprzedź, że się ścigasz :P
Ale z próbek możliwości wydaje mi się, że do "setki" pójdą równo powyżej trochę odejdziesz i tyle, dobre 740d ucieknie Ci szybko jak zadbane 4,4
Jeżeli myślisz, że nie to widocznie ścigałeś się ze Złotym który ma uwalone obydwie przepływki i kompa skrzyni biegów w swoim 740d ;D (mała zwara :/)

I nie pier... że jechałeś mułem bo nawet na sport nie wrzuciłeś i nie przywaliłeś jechałeś dostojnie spokojnie a później Ci powie, że to muł :P nie wsiądziesz więcej do mojego auta ;D

Miałeś takie wrażenie bo w 3.0d jak wciśniesz pedał przy ok 120 to nie zrobi wrażenia. Następnym razem staniesz w miejscu wrzucisz S i wciśniesz pedał, zobaczysz jak ten muł śmiga :P nie wiem dla czego tak jest ale jak się ciągnie od 0 to auto ciągnie dużo mocniej jak kickdown przy prędkości 100-120km/h

Po drugie weź poprawkę na:
-18" i zimówki, jak Ci je założę to też to poczujesz, jak się zamienimy kolami to się zdziwisz