Cytat Zamieszczone przez mizoo
Cytat Zamieszczone przez WojtekD
Z tego co widzę to mizoo zaliczył już ostrzeżenie za zamieszczanie nie swoich fotek.
Dobrze zauwazyles, w koncu sam byles jego autorem. ;)

Cytat Zamieszczone przez WojtekD
Jak ich kolego szybko nie usuniesz to pewnie następne ostrzeżenia się sypną.
Rozumiem, ze tu jesteś szefem szefów i stróżem regulaminu ale przecież można w trochę milszym to nie napisać o co chodzi - np., ze lepiej umieścić linka do strony gdzie oryginalnie zdjęcia były znalezione/umieszczone zamiast je tutaj "eksponować".

W regulaminie także jest surowo napisane o prawach autorskich z zaznaczaniem ustaw i paragrafów. Trochę dobrej woli i ktoś mógłby tam umieścić info z alternatywnymi sposobami umieszczania zdjęć (tak jak link lub informacja o zgodzie autora itp.).
haha Niestety ale musisz się przyzwyczaić do twardej władzy :) z czasem się oswoisz i nauczysz tolerować niedelikatność naszych moderatorów :D

Cytat Zamieszczone przez krzywy191
W każdym aucie gdzie zmieniałem koła to im większe tym większe problemy z koleinami
Są 2 podstawowe powody że auto tragicznie się prowadzi na koleinach (nie wspominając ogólnego stanu technicznego zawieszenia)

1. Niski profil- takie opony nawet z najwyższej półki będą ciągnąć.
2. Dwa rozmiary felg- czyli standard dla E38. Dwie różne szerokości kół zawsze powodują to, że ni diabła samochód nie chce swobodnie jechać w koleinach i wcale nie muszą to być duże koła.

Dorzućmy do tego lekko zużyte zawieszenie i niestety ale jak jest stara rozwalona droga z koleinami to nie ma mowy o jeździe szybszej jak 120km/h a nawet często 100km/h to najwyższa w miarę rozważna prędkość.
Za to niech nam dadzą nową drogę...

Cytat Zamieszczone przez mizoo
positiv, dzieki za znalezienie tematow

coboss, positiv powklejal tematy, w ktorych sa Twoje pieknosci. :)
I ja dziękuję i za linki i za zwrócenie uwagi, że je przegapiłem ;)

Nie mam siły was uczyć jakichkolwiek zasad pięknego Polskiego języka ... Was nie drażni jak czytacie niechlujne pismo ??